2018-02-21 12:20:38
Φωτογραφία για Γκλέτσος για Παπαγιάννη: «Να αλλάξει επάγγελμα...»
Παρά το γεγονός ότι έχει περάσει αρκετός καιρός μετά το βίαιο περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου, πολλοί είναι αυτοί που τοποθετούνται για το θλιβερό συμβάν.

Ένας από αυτούς είναι και ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος, μιλώντας στο περιοδικό You, τόνισε ότι καταδικάζει το γεγονός και ότι κατά τη γνώμη του ο Μάνος Παπαγιάννης -εφόσον ενεπλάκη σε κάτι τέτοιο- θα ήταν καλύτερα να παραιτηθεί από ηθοποιός και ασχοληθεί επαγγελματικά με κάτι άλλο «Δεν γίνονται αυτά! Μπορεί να διαφωνήσουμε και να ανταλλάξουμε κάποιες βαριές κουβέντες, αλλά η χειροδικία είναι ανεπίτρεπτη και ειδικά στο θέατρο που είναι ιερός χώρος. Καταδικάζω την πράξη του Μάνου Παπαγιάννη. Όποιος πράττει ανάλογα πρέπει ο χώρος να τον αποβάλλει. Κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να αλλάξει επάγγελμα».

Στην ερώτηση, μάλιστα, αν μετά από ένα τέτοιο γεγονός ένας ηθοποιός καταστρέφεται ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε:

«Νομίζω ναι, το ίδιο το σινάφι τον ξερνάει, δεν πιστεύω να του δώσει δουλειά κανένας πια. Μέσα στο θέατρο να δείρει συνάδελφο; Δεν γίνεται, να φύγει... Ας απευθυνόταν στον σκηνοθέτη και στον παραγωγό να κάνει τα παράπονά του, κάθεται και χτυπάει τον συνάδελφό του και μάλιστα μια γυναίκα; Και εγώ είχα τσακωθεί και είχα ανταλλάξει κουβέντες με συναδέλφους, μπορεί να μην έλεγα καλημέρα με κάποιον για 2 μήνες και ας παίζαμε στην ίδια παράσταση αλλά δεν πλακώθηκα ποτέ».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ