2018-02-21 16:40:34
Φωτογραφία για Αθηναΐς Νέγκα: Ξεσπά κατά του ΣΚΑΪ και του εξώδικου που έλαβε!
Η Αθηναΐς Νέγκα έχει ήδη βρει τη νέα της τηλεοπτική στέγη με τον Βαγγέλη Περρή, ωστόσο φαίνεται πως δεν έχουν διευθετηθεί όλες οι εκκρεμότητες της στο κανάλι του Φαλήρου.

H δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου-Κου", λέγοντας ότι έχει δεχτεί αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μετά την απόλυση της:

«Δεν νομίζω ότι είναι κάτι συνηθισμένο αυτό, και ειδικά όταν είσαι ένας εργαζόμενος που δεν είσαι ασυνεπής ή δεν είσαι άνθρωπος που δεν συνεννοείται. Νομίζω ότι εγώ δεν έχω δώσει τέτοια εντύπωση. Και για αυτό μου προκάλεσε τεράστια… Μου προκάλεσε κατάπληξη το γεγονός. Το εξώδικο αν καταλαβαίνω καλά, γιατί δεν είμαι δικηγόρος. Έχω δει πάρα πολλά εξώδικα ως δημοσιογράφος, αλλά δεν συνηθίζουν να μου στέλνουν. Είναι ένα εξώδικο το οποίο λέει ότι πρέπει να πάω να υπογράψω τη λήξη και μου αναφέρει ακριβώς τι έχω υπογράψει και τι μπορώ να ζητήσω και τι όχι. 


Με είχαν ελαφρώς πρήξει στα τηλεφωνήματα κάποια στιγμή, κάποιοι υπάλληλοι του ΣΚΑΙ. Από την αρχή τους εξήγησα ότι μόλις τελειώσει η λοχεία μου σε λίγες ημέρες θα μιλήσουμε για τα περαιτέρω και νομίζω ότι τους το είπε και ο δικηγόρος μου. Γιατί όταν είδα ότι δεν με καταλαβαίνουν, ζήτησα από το δικηγόρο μου να τους μιλήσει. 

Νομίζω ότι ξέρουν ότι έχω γεννήσει πολύ πρόσφατα. Είναι τελείως διαφορετικό το να τρέξω να πάω στη δουλειά μου μόλις γεννήσω, γιατί κάνω κάτι δημιουργικό και θέλω να στηρίξω την ομάδα μου, και θέλω να στηρίξω τον Βαγγέλη, και θέλω γενικά να εργάζομαι δημιουργικά. Νομίζω ότι αυτά που έχουν προτεραιότητα σε αυτή τη φάση, είναι το μωρό μου το οποίο είναι πάρα πολύ μικρό και το να δω τι θα κάνω στη συνέχεια. Το να τρέξω τώρα στο Νέο Φάληρο που μένω και πολύ μακριά από αυτό για να υπογράψω κάποια πράγματα, είναι κάτι το οποίο νομίζω ότι μπορεί να περιμένει λίγες ημέρες ακόμα.»

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ