2018-02-23 20:20:05
Φωτογραφία για Κάρλα Μπρούνι 50αρα  skinny δερμάτινο παντελόνι επιστροφή στη σκηνή
Ως μουσικός, μοντέλο και πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, η Κάρλα Μπρούνι έχει ζήσει πολλές ζωές στα 50 χρόνια της. Βρήκε επιτυχία στη δεκαετία του ’90 ως supermodel που

εξελίχθηκε σε ποπ τραγουδίστρια και είχε αξέχαστα ειδύλλια με ονόματα όπως Mick Jagger και Eric Clapton. Η μουσική όμως ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της.

Τώρα λοιπόν που ο σύζυγός της Νικολά Σαρκοζί αποχώρησε από το πολιτικό προσκήνιο η Κάρλα Μπρούνι επέστρεψε στη μουσική και το έκανε με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Town Hall της Νέας Υόρκης την περασμένη Παρασκευή.

Η 50χρονη ιταλίδα καλλονή έμοιαζε πολύ νεότερη από την ηλικία της όταν εμφανίστηκε στη σκηνή μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της σε τέσσερα χρόνια με τον τίτλο French Touch.

Φορούσε ένα skinny δερμάτινο παντελόνι, μαύρο T-shirt, σακάκι κεντημένο με παγιέτες και φλατ δερμάτινες ankle boots ενώ κράτησε το μακιγιάζ της στο ελάχιστο αναδεικνύοντας την άψογη επιδερμίδα της. Mε τους δυνατούς ώμους και το κομψό tailoring το σακάκι ταίριαζε ιδανικά στο ενδυματολογικό προφίλ της ενώ η glittery υφή ήταν μια ωραία εναλλακτική λύση στην μαύρη χρωματική παλέτα που συνήθως επιλέγει. Οσο για το στενό δερμάτινο παντελόνι ήταν η ιδανική επιλογή για να αναδείξει τα υπέροχα πόδια της.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ