2018-02-24 17:19:12
Φωτογραφία για Πώς να φορέσεις με στιλάτο τρόπο μια φόρμα
Ένα αμφιλεγόμενο κομμάτι που όμως μπορεί να φορεθεί με στιλ Τι θα έκανες τις μέρες που δεν... αντέχεις το τζιν σου, το καλσόν και το φόρεμα σου και το ψηλόμεσο παντελόνι σου από «καλό» ύφασμα, εάν δεν είχες τις φόρμες σου; 

Η φόρμα είναι μια επιλογή η οποία θα κάνει το να βγεις από το σπίτι τις μέρες που δεν θέλεις, λίγο πιο εύκολα. Με τη ζεστασιά και την άνεση τους, τα sweatpants έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ντουλάπας αλλά και της καρδιάς μας.

Ο Karl lagerfeld είχε δηλώσει πως : «Η φόρμα είναι σημάδι ήττας. Εάν έχεις χάσει τον έλεγχο στη ζωή σου τότε θα αγοράσεις φόρμα». Όσο και να αγαπάμε τον Karl, μ' αυτό του το quote δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε, οι φόρμες δεν είναι σημάδι ήττας, αντιθέτως, είναι μια ένδειξη ότι ακόμα και με φόρμα μπορείς να είσαι στιλάτη αλλά και άνετη. Και ποιο το νόημα του να είσαι στιλάτη εάν δεν είσαι άνετη;

Τα αγαπημένα μας track pants μας προσφέρουν ακριβώς αυτό, στιλ αλλά και άνεση, άνεση να είσαι ο εαυτός σου στην πιο cozy εκδοχή του.


Εμείς συγκεντρώσαμε stylish outfits με φόρμα τα οποία θα έκαναν τον Karl να αλλάξει γνώμη!

1- Φόρεσε το στενό σου ζιβάγκο με μία φαρδιά φόρμα με την τάση της σεζόν, τη ρίγα στο πλάι.

2- Τόλμησε να φορέσεις τα sweatpants σου με τις αγαπημένες σου γόβες. Επέλεξε ένα απλό τοπ (t-shirt) για να ολοκληρώσεις το σύνολο.

3- Συνδύασε την cropped φόρμα σου με ρίγα στο πλάι, μ' ένα μονόχρωμο πουλόβερ και τα λευκά σου sneakers.

4- Για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα επέλεξε μία φόρμα σατέν υφάσματος, κατά προτίμηση σε έντονο χρώμα, συνδύασε τη με ένα απλό t-shirt ή με στάμπα, το fluffy fur παλτό σου και τα λευκά σου sneakers.

5- Ανάδειξε την αθλητική σου πλευρά διατηρώντας την κομψότητα σου με ένα total σύνολο sweatpants ιδίου χρώματος και υφάσματος. Φόρεσε το με τα άνετα sneakers σου.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ