2018-02-25 19:39:28
Φωτογραφία για Αλώνιζε στο νοσοκομείο και «έγδυνε» ασθενείς
Η 33χρονη είχε βρει τα εύκολα θύματα στην Πάτρα. Δεν αρκέστηκε μόνο στα μετρητά που υπήρχαν στα πορτοφόλια. Συνελήφθη προχθές (23-2-2018) αργά το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της

Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών μια 33χρονη από το Καζακστάν, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία «η 33χρονη στις (21-2-2018) το απόγευμα και στις (22-2-2018) τα ξημερώματα, εισήλθε σε δωμάτια ασθενών και αφαίρεσε δύο πορτοφόλια, που περιείχαν, συνολικά, το χρηματικό ποσό των (1.204) ευρώ, καθώς και χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες η δράστιδα πραγματοποίησε συναλλαγές συνολικής αξίας (100) ευρώ περίπου.

Η δράστιδα εντοπίστηκε από το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου προχθές αργά το βράδυ να περιφέρεται στο εσωτερικό του και αφού ακινητοποιήθηκε, παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Η 33χρονη δήλωσε στους αστυνομικούς κατά την σύλληψή της ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ τα πραγματικά της στοιχεία εξακριβώθηκαν μετά την λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών».

Πηγή: newsit.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ