2018-02-26 13:19:17
Φωτογραφία για O Πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε βόλτα με μία Triumph Tiger 1200
Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Δούκας του Κέιμπριτζ οδηγεί μηχανή, όπως μόνον εκείνος μπορεί, με βασιλική, κομψή ενδυμασία Στη διάρκεια επίσκεψης στην έδρα της Triumph Motorcycles, της μεγαλύτερης βρετανικής κατασκευάστριας εταιρείας μηχανών και στο Τεχνολογικό Πάρκο MIRA στο Χίνκλεϊ της Αγγλίας ο Ουίλιαμ είχε την ευκαιρία να κάνει μία βόλτα με μία Triumph.

Ο Ουίλιαμ, γνωστός ενθουσιώδης λάτρης των μηχανών, έκανε test drive σε μία Triumph Tiger 1200. Και προτού ξεκινήσει, φορώντας το κράνος (η ασφάλεια πρώτα) και το μπουφάν μοτοσυκλέτας - με παπούτσια σουέτ - φωτογραφήθηκε.

Στον λογαριασμό των Ανακτόρων του Κένσινγκτον δημοσιεύθηκε video από τη δοκιμαστική βόλτα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών ΜΜΕ έκανε επίσης test drive σε μία Aston Martin σε λωρίδα υψηλής ταχύτητας.

«Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ coll μπαμπάς πάνω σε μηχανή» ήταν κοινό τίτλος στα περισσότερα δημοσιεύματα.


Στον βρετανικό Τύπο εμφανίστηκαν και φωτογραφίες του Ουίλιαμ του 1987 που δείχνουν ότι ήταν από μικρός λάτρης των μηχανών, όπως και ο αδελφός του Χάρι.

Ο πρωταθλητής αγώνων μοτοσικλετών, Τζόναθαν Ρέα δήλωσε τον περασμένο Νοέμβριο ότι είχε την ευκαιρία να συζητήσει για μηχανές με τον Πρίγκιπα της Βρετανίας στη διάρκεια τελετής παρασημοφόρησής του με το μετάλλιο του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Στα δημοσιεύματα υπήρξε μεταξύ άλλων και το σχόλιο «ότι θα ήταν προτιμότερο η σύζυγός του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Δούκισσα του Κέιμπριτζ να μην είδε τις φωτογραφίες και το βίντεο, καθώς λόγω της εγκυμοσύνης της στο τρίτο τους παιδί δεν χρειάζεται τέτοιου είδους στρες αυτή την περίοδο».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ