2018-02-26 13:18:28
Φωτογραφία για Ν.Δ.: ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η κ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
Να επιστρέψει τα χρήματα και να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες κάλεσε την Ράνια Αντωνοπούλου η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, μετά τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας λαμβάνει τα τελευταία δυόμισι χρόνια ποσό 1.000 ευρώ τον μήνα ως επίδομα ενοικίου για την οικία όπου διαμένει στο Κολωνάκι.

«H κυρία Αντωνοπούλου ζήτησε και έλαβε 1.000 ευρώ μηνιαίως επίδομα ενοικίου ως κάτοικος Νέας Υόρκης. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να επιστρέψει αμέσως και εντόκως τα χρήματα και να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες» δήλωσε η κ. Σπυράκη προσθέτοντας: «Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε παραίτηση, αλλά κάτι τέτοιο σε αυτήν την κυβέρνηση δεν συνηθίζεται ακόμη και αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Εδώ όμως χάθηκε και το φιλότιμο».

«Δεν υπάρχουν αυτά». Αυτή ήταν η απάντηση κορυφαίας κυβερνητικής πηγής στα ερωτήματα για το αν ισχύουν οι πληροφορίες περί αναγκαστικής παραίτησης της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας λόγω της αποκάλυψης ότι λαμβάνει μετά από αίτημά της επίδομα ενοικίου, όπως και το αν επανέρχεται, με αφορμή την υπόθεση Αντωνοπούλου, το σενάριο μίνι ανασχηματισμού.


Πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με την κ. Αντωνοπούλου και της εξέφρασε τη διαφωνία του για το επίδομα ενοικίου που λαμβάνει. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι εντός της ημέρας θα υπάρξει έγγραφη δήλωση της κ. Αντωνοπούλου για το θέμα, χωρίς να διευκρινίζεται αν θα υποβάλει την παραίτησή της από την κυβέρνηση. 

''Ποτάμι'': Υποκρισία και κυνισμός σε όλο τους το μεγαλείο

Για «υποκρισία» και «κυνισμό» κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ''Ποταμιού'', Δημήτρης Τσιόδρας, με αφορμή τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου λαμβάνει ποσό 1.000 ευρώ τον μήνα ως επίδομα ενοικίου για το σπίτι όπου διαμένει στο Κολωνάκι. «Όταν ένας από τους πλούσιους υπουργούς εισπράττει επιδότηση ενοικίου 1.000 ευρώ το μήνα από τα χρήματα των φορολογουμένων, για ποια κοινωνική δικαιοσύνη μπορεί να μιλάει; Ποια ευαισθησία μπορεί να επικαλείται; Η υποκρισία και ο κυνισμός, βασικά στοιχεία της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σε όλο τους το μεγαλείο. Ας το βλέπουν όσοι ακόμη τους πιστεύουν» αναφέρει ο κ. Τσιόδρας σε σχόλιό του.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ