2018-02-26 15:44:00
Φωτογραφία για Είναι οριστικό! Κόβεται το «Sunday Live»...
Δεν έχουν σταματημό τα κοψίματα στο κανάλι του Αμαρουσίου. Μετά από τέσσερα live στον αέρα ο ΑΝΤ1 πήρε την απόφαση να κόψει  το «Sunday Live». Μόλις πριν από λίγο ενημερώθηκαν όλοι οι συντελεστές με πρώτους και καλύτερους τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά που παραμένουν και οι δυο κανονικά στο κανάλι. Η μεν πρώτη με το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Rouk Zouk» o δε δεύτερος με το ρόλο του στα «Χωρισμένα Παλικάρια».

Το κανάλι του Αμαρουσίου έκρινε ότι έδωσε κάθε περιθώριο στο σόου ωστόσο ο ανταγωνισμός ήταν πολύ απαιτητικός. Αν και έγιναν βελτιωτικές κινήσεις, τα ποσοστά τηλεθέασης αντί να ανέβουν έπεσαν ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να κυμαίνονται γύρω στο 10%. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από πολύ σκέψη και ενώ εξέτασαν όλες τις παραμέτρους, δεδομένων και των πολύ ακριβών τηλεοπτικών δικαιωμάτων που καταβάλλονται στο βρετανικό δίκτυο ITV.

Την επόμενη Κυριακή αντί για το 5ο live θα προβληθεί η avant premiere της νέας τουρκικής σειράς «Fazilet» που ήταν να ξεκινήσει τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 16.00.

tv24-Τίνα Μεσσαροπούλου

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ