2018-02-27 02:42:37
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Κάθε που βρέχει, πλημμυρίζει ο δρόμος ΠΑΛΑΙΡΟΣ-ΠΟΓΩΝΙΑ, πάρτε μέτρα!! -Εφαρμόστε τη Νομιμότητα στις δημοπρασίες για τη παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και παραλίας!
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

       ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

       Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

         ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

         Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  1:

     Είναι σε όλους γνωστό το γεγονός ότι κατά μήκος του  πλακόστρωτου ο δρόμος ανάμεσα στη Πάλαιρο και στη Πογωνιά πλημμυρίζει αρκετές φορές το χρόνο. Ιδιαιτέρα η περιοχή ανάμεσα στο μικρό και μεγάλο γεφύρι, καθώς και η γύρω περιοχή από το γήπεδο της Παλαίρου καθίσταται επικίνδυνη.  


     Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ. 

        Οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές έχουν τεράστιες ευθύνες. Η  κακοτεχνία  που παραδέχονται  οι πάντες είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ. Μερικοί από εμάς τους Δημότες το είχαμε επισημάνει αρκετές φορές τότε. Με ύφος απαράδεκτο παίρναμε την απάντηση ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.              Παρακαλώ μπορείτε να τους κρίνετε, πολιτικά εννοώ φυσικά.

       Η Δημοτική περίοδος ετούτη σε 3 μήνες συμπληρώνει τετραετία. Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.

         Καλώ σύσσωμη την Αντιπολίτευση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου 2018 να ΘΕΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ και ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ. 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ........... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2:

        Καλώ τον Αντιδήμαρχο κ. Φραδέλο να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 28-02-2018 σε τι ενέργειες έχει προβεί  για την υλοποίηση των οριζομένων στο παρακάτω έγγραφο της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ. 

           Αν δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.  

       Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα πάρουν μέρος στις φετινές δημοπρασίες για ενοικίαση μέρους του αιγιαλού και της παραλίας επιβάλλεται ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. 

Παρακαλώ δείτε το έγγραφο:

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....... ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

      Την ΠΕΜΠΤΗ 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 συνεχίζουμε την ενημέρωση σας με δαπάνες, που αφορούν αγροτικούς δρόμους, ρέματα, ακτές κλπ, οι οποίες πήγαν σε εργολάβους μετά την 1-9-2014 επί Δημαρχίας κ. Αποστολάκη. ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΤΑΓΟ........
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ατρόμητος - ΑΕΚ 1-1
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ατρόμητος - ΑΕΚ 1-1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ