2018-02-28 09:32:30
Φωτογραφία για NEWSIT / ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ / Λάρισα: Σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο ο Νίκος Κουκάκης – Δάκρυα για τον άτυχο επιχειρηματία [photos]
Ο Νίκος Κουκάκης σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης. Η τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη στην πόλη...Ο 52χρονος ιδιοκτήτης του ιχθυοπωλείου «Ψαροπούλα» στο κέντρο της Λάρισας, Νίκος Κουκάκης, είναι το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος επιχειρηματίας σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό αυτοκίνητο. Στο σημείο έφτασαν γρήγορα διασώστες αλλά ήταν αργά για τον 52χρονο.

Η τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη στη Λάρισα, καθώς ο Νίκος Κουκάκης ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο αυτοκίνητα – το ένα φορτηγό – συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά στο ύψος του παλιού εργοστασίου της ΡΟΚΑ με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του επιχειρηματία.

Ο άτυχος οδηγός μάλιστα εγκλωβίστηκε στο όχημά του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, που συνέδραμε με τέσσερα οχήματα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ