2018-02-28 14:49:33
Φωτογραφία για Ποιος είναι ο πoρvoσταρ που «ανέβασε» σέλφι με την Ουρανία Μιχαλολιάκου και κάνει λόγω για υποψηφιότητα με την Χρυσή Αυγή
 Πρωταγωνιστής €ρωτικών ταινιών «ανέβασε» σέλφι με την κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην προσωπική σελίδα του στο facebook γράφοντας σχόλιο πως το επόμενο του βήμα είναι για για «βουλευτής στην Α' Αθηνών»..

Το θέμα το αποκάλυψε η εφημερίδα espresso και έπειτα από τον πολιτικό σάλο που προκλήθηκε ο Giorgio «κατέβασε» την φώτο καθώς και το σχόλιο «το επόμενο βήμα είναι βουλευτής στην Α' Αθηνών»..

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Από τα «Μουσκεμένα θρανία» στα έδρανα της Βουλής;

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε στο διαδίκτυο η δημόσια ανάρτηση του 30χρονου πoρvoστάρ της Sirina Γιώργου Σακελλαρόπουλου ότι «φλερτάρει» με την πολιτική ζωή της χώρας!

Η ανάρτηση με την Ουρανία ΜιχαλολιάκουΠοζάροντας με χαμόγελο στο πλευρό της Ουρανίας Μιχαλολιάκου -κόρη του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου-, σχολίασε στην προσωπική σελίδα του στο facebook:


«Με Ουρανία Μιχαλολιάκου βόλτα! 

Επόμενο βήμα συζητήσεις για βουλευτής στην Α' Αθηνών».

Και πού αλλού θα μπορούσε να πολιτευτεί, αφού εκτός του ότι είναι βέρος Αθηναίος -όπως ισχυρίζεται σε συνεντεύξεις του-, διαθέτει σημαντικές γνωριμίες και δηλώνει μπον βιβέρ της υψηλής κοινωνίας, με την οποία συναναστρέφεται φιλικά αλλά και επαγγελματικά.

Το μεγάλο «αστέρι» των ταινιών πoρvό του Δημήτρη Σειρηνάκη, χωρίς να διευκρινίσει αν έκανε χιούμορ ή πραγματικά ενδιαφέρεται να εισέλθει στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ξάφνιασε θετικά τους φανατικούς θαυμαστές του, οι οποίοι σχολίασαν το γεγονός δίνοντάς του ευχές ακόμα και για... πρωθυπουργός!

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος είναι βέρος Αθηναίος, παλιός πρωταθλητής του Πανελληνίου και μέλος της Εθνικής στο μοντέρνο πένταθλο. Στο χώρο των ερωτικών ταινιών μπήκε τα τελευταία επτά χρόνια.

Ο Giorgio, όπως λανσάρεται στον χώρο της ροζ βιομηχανίας, έχοντας αφήσει πίσω του τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το μοντέρνο πένταθλο, κάνει πλέον πρωταθλητισμό στα κινηματογραφικά κρεβάτια των €ρωτικών ταινιών!

Πρώην αθλητής

Υπήρξε αθλητής του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου και μέλος της Εθνικής ομάδας στο μοντέρνο πένταθλο, που περιλαμβάνει τρέξιμο, κολύμβηση, ιππασία, ξιφασκία και σκοποβολή, στη συνέχεια όμως λάτρεψε τον στίβο του... ερωτικού σελιλόιντ!

«Το 2007 κατέκτησα την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αγαπώ τον αθλητισμό και αισθάνομαι Σπαρτιάτης σε σώμα και πνεύμα! 

Ωστόσο το 2010, όταν σταμάτησα τον πρωταθλητισμό, δέχτηκα μια πρόταση να συμμετάσχω σε €ρωτική ταινία... 

Επειτα από δύο χρόνια δέχτηκα πρόταση και πήγα στη Sirina» είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του.Το βιογραφικό του είναι επίσης πλούσιο και «καuτό», παρότι βρίσκεται στον χώρο των πoρvό ταινιών μόλις επτά χρόνια. 

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης του εμπιστεύτηκε εξαρχής τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις ταινίες «Μουσκεμένα θρανία», «Η δημοσιογράφος Χριστίνα Ρουσάκη και οι δύο βοσκοί», «Ο εξευτελισμός της Νεφέλης από Θεσσαλονίκη», «Ετσι έμαθα την κολλητή μου από τη Γλυφάδα να παίρνει π@@ες», «Ξεσκίζοντας τη Μαρία από τα Καμίνια» και τον έβγαλε... ασπροπρόσωπο!

Αλλωστε, όπως έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος, το να συμμετάσχει σε ερωτικές ταινίες ήταν η εφηβική φαντασίωσή του. «Εβλεπα ταινίες πoρvό και το έβρισκα πολύ ξεχωριστό. Σαν τώρα θυμάμαι, όταν έβλεπα τους πρωταγωνιστές και έλεγα “να ήμουν εγώ στη θέση τους...”. Πού να ήξερα τι με περίμενε!» έχει πει.

Λέτε, αν τελικά κατέβει υποψήφιος και καταφέρει να μπει στη Βουλή να υπογράφει

αυτόγραφα από τυχόν θαυμαστές του εντός του Κοινοβουλίου;

Ο χρόνος θα δείξει!

πηγή:espressonews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ