2018-03-01 14:26:59
Φωτογραφία για Έξαλλος ο Γιώργος Καμίνης για το κύμα βίας και ναρκωτικών στη Αθήνα: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν κάνει σωστά τη δουλειά του» [Βίντεο]
Γιώργος Καμίνης: «Ο Τσίπρας να παρέμβει προσωπικά μετά την παταγώδη αποτυχία Τόσκα..Νομίζω πως οι πρωθυπουργός δεν κάνει τη δουλειά του όταν υπάρχει αυτή η εικόνα στην Αθήνα και όχι μόνο στο θέμα της βίας αλλά και στη δημόσια χρήση ναρκωτικών. Όλα αυτά συγκροτούν μία κατάσταση απαράδεκτη.»

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, επέρριψε ευθύνες στον πρωθυπουργό για το κύμα βίας στην Αθήνα.

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα φαινόμενα βίας στην Αθήνα ζήτησε ο Δήμαρχος Αθηναίων της πόλης Γιώργος Καμίνης, λέγοντας μάλιστα ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν κάνει σωστά τη δουλειά του.

Κατήγγειλε φαινόμενα εσκεμμένης αβουλίας απέναντι στους αντιεξουσιαστές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όλοι γνωρίζουν ότι κάθε Σάββατο, προγραμματισμένα, «γίνεται της τρελής» στην περιοχή της Τοσίτσα.

Αναφερόμενος στα συνεχιζόμενα κρούσματα βίας και ανομίας ο κ. Καμίνης: «Απειλούν την ίδια την οικονομία της πόλης, η οποία αδικείται κατάφωρα από την εικόνα βίας που μεταδίδεται σε όλα τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης».


Ο κ. Καμίνης επισήμανε πως πλέον δεν τίθεται μόνο θέμα ασφάλειας, καθώς οι ταραχές αμαυρώνουν την εικόνα της Αθήνας στο εξωτερικό, βλάπτοντας την οικονομική ανάκαμψη μίας πόλης που πέρυσι προσέλκυσε 5 εκατομμύρια επισκέπτες.

Ο κ. Καμίνης πρόσθεσε ότι πλέον η αντιμετώπιση του ζητήματος είναι θέμα πρωθυπουργού. «Πρωθυπουργός είναι. Να κάνει σωστά τη δουλειά του. Εγώ δεν απευθύνομαι πλέον στον κ. Τόσκα. Νομίζω πως οι πρωθυπουργός δεν κάνει τη δουλειά του όταν υπάρχει αυτή η εικόνα στην Αθήνα και όχι μόνο στο θέμα της βίας αλλά και στη δημόσια χρήση ναρκωτικών. Όλα αυτά συγκροτούν μία κατάσταση απαράδεκτη. Φαίνεται πως υπερβαίνει το υπουργείο και είναι πλέον θέμα πρωθυπουργού».

Ερωτηθείς για την παραμονή του κ. Τόσκα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο κ. Καμίνης ανέφερε: «Φαίνεται πως (σσ: ο κ. Τσίπρας) τον θεωρεί επιτυχημένο. Αυτό πως θέλετε τώρα να το σχολιάσω. Εμείς απαιτούμε μια άμεση δράση».

Η Αθήνα «αδικείται κατάφωρα», είπε. «Εγώ δεν απευθύνομαι πλέον στον κ. Τόσκα».

Άσκησε επίσης κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση της στο πανεπιστημιακό άσυλο, το οποίο αποκάλεσε «κοροϊδία», λέγοντας πως το σημερινό στάτους θέτει σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή των πανεπιστημιακών.

Το σχόλιο του δημάρχου έρχεται μετά την επίθεση που δέχτηκε η καθηγήτρια εγκληματολογίας του Παντείου Χριστίνα Ζαραφωνίτου μέσα στο πανεπιστημιακό γραφείο της από αναρχικούς.

«Οι βάρβαρες επιθέσεις εις βάρος πανεπιστημιακών δασκάλων πλήττουν βάναυσα την ακαδημαϊκή ελευθερία και πρέπει όλοι μας να αντιδράσουμε» δήλωσε η κ. Ζαραφωνίτου.[Δείτε εδώ το θέμα]
eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ