2018-03-01 18:40:10
Φωτογραφία για Ο γρίφος του δελτίου που καλείται να λύσει ο ΑΝΤ1
Αλλεπάλληλες συσκέψεις πραγματοποιούνται στον ΑΝΤ1 και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο με μοναδικό θέμα συζήτησης την πορεία του δελτίου ειδήσεων. Συγκεκριμένα εχθές λέγεται ότι εκλήθη στο Μαρούσι ο επικεφαλής των ειδήσεων Στράτος Μπαλής και συμμετείχε σε κλειστή ολιγομελή σύσκεψη υπό τον Στρατή Λιαρέλλη. Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα, διευρυμένη αυτήν τη φορά στην οποία ενδεχομένως να συμμετάσχει και ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στις εν λόγω συσκέψεις αναζητούνται τρόποι ενίσχυσης του δελτίου ειδήσεων που το Φεβρουαριο βρέθηκε στη δεύτερη θέση.

Ο γρίφος όμως που καλούνται να λύσουν τα στελέχη του σταθμού ομολογουμένως είναι σύνθετος και κυρίως σπαζοκεφαλιά, αφού το χτίσιμο ενός δελτίου ειδήσεων που ενδιαφέρει τον ΑΝΤ1 είναι κόντρα στο προφίλ του Νίκου Χατζηνικολάου! Διότι ο παρουσιαστής δεν μπορεί να υπηρετήσει ένα μη πολιτικό δελτίο που απευθύνεται στο κοινό 18-54 που στοχεύει ο σταθμός… με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να γίνονται πειραματισμοί οι οποίοι προφανώς έχουν μπερδέψει το τηλεοπτικό κοινό!


Πιθανότατα λοιπόν, αντί της απότομης στροφής στα κοινωνικά και αστυνομικά θέματα, θα ήταν προτιμότερο να επιμένει ο σταθμός σε ένα δελτίο ειδήσεων που είναι πιο κοντά στο προφίλ του παρουσιαστή του όπως το έχει συνηθίσει ο κόσμος… Δηλαδή προτάσσοντας την πολιτική επικαιρότητα με κάποιο «παράθυρο» που είναι και το δυνατό σημείο του Νίκου Χατζηνικολάου και να «φεύγει» νωρίτερα, μετά το πρώτο 20λεπτο πηγαίνοντας στα κοινωνικά, αστυνομικά, διεθνή, έρευνες κ.α ώστε να ισορροπήσει τις απώλειες… Και από του χρόνου να προχωρήσει σε μεγαλύτερες αλλαγές, με καλύτερη προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα.

entert.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ