2018-03-02 20:21:21
Φωτογραφία για Οι γόβες που αν δεν έχεις βάλει ήδη στη γκαρνταρόμπα σου, πρέπει!
Μπορεί να ανακαλύψαμε πρόσφατα τη νέα «αδυναμία» που έχουν αποκτήσει οι ελληνίδες... celebrities, στις κίτρινες γόβες, ωστόσο υπάρχει ένα ζευγάρι που δεν έγινε τώρα must, αλλά δεν μπορεί να λείπει από τη γκαρνταρόμπα μας.

Ο λόγος για τις λευκές γόβες!

Τα λευκά παπούτσια, γενικά, έκαναν την εμφάνισή τους στις street style εμφανίσεις, ως hot τάση, την περσινή χρονιά και σε περισσότερο από έναν χρόνο έγιναν ζευγάρι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή μας σε στιλάτα παπούτσια. Είτε πρόκειται για γόβες είτε για ankle boots, μιλάμε για ζευγάρια που κάνουν την εμφάνισή τους παντού: από τα looks των fashion influencers μέχρι τις εμφανίσεις των στιλάτων Ελληνίδων της εγχώριας showbiz.

H πιο πρόσφατη εμφάνιση, που μας έφερε στο μυαλό αυτή την τάση, ήταν αυτή της Μελίνας Μακρήτων Vegas που στην εκδήλωση για την απονομή πλατινένιου δίσκου στον Γιώργο Σαμπάνη, επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι ολόλευκες γόβες. Το υπόλοιπο σύνολο της ήταν black: μαύρη μπλούζα, μαύρο ριγέ παντελόνι.

Όμως, είχε προηγηθεί λίγα 24ωρα πριν η εμφάνιση της Ήδη Αδάμου στη πρεμιέρα του Jesus Christ Superstar μ’ ένα πράσινο φόρεμα και λευκές γόβες που τις είχε φορέσει με κάλτσες, όπως και το look της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της με μαύρο κουστούμι και ψηλοτάκουνες λευκές γόβες.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ