2018-04-20 21:31:13
Φωτογραφία για Διαζύγιο Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη:Τι άλλο ζητάει εκτός από την διατροφή των 700.000 χιλιάδων ευρώ
Το ζευγάρι βρίσκεται αντιμέτωπο για την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το τελευταίο δικαστήριο στις 30 Μαρτίου, αδιαμφισβήτητα, παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, το πρώην μοντέλο και ηθοποιός ζητά γύρω στα 7.000 ευρώ τον μήνα για τα προσωπικά της έξοδα, καθώς και το δικαίωμα να διαχειρίζεται η ίδια τα χρήματα που δίνονται για τη φροντίδα των παιδιών και για τις ανάγκες του σπιτιού, χρήματα δηλαδή που, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φτάνουν τα 50.000 ευρώ τον μήνα.

Οι δημοσιογράφοι Πάνος Ζόγκας και Φανή Πλατσατούρα σε ρεπορτάζ τους στο περιοδικό Down Town αναφέρονται στη ζωή και την καθημερινότητα του πρώην ζευγαριού σήμερα.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά η Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης, παρότι χωρισμένοι, συγκατοικούν στο σπίτι που έχουν στη Φιλοθέη, κάθε φορά που ο Παύλος έρχεται στην Ελλάδα. Και έρχεται τουλάχιστον δέκα ημέρες κάθε μήνα.


Άλλωστε, εκτός από τη διατροφή των 700.000 ευρώ που ζητά ετησίως η Τζίνα Αλιμόνου (γιατί αυτή τη στιγμή ισχυρίζεται η ίδια ότι δεν παίρνει τίποτα), ζητά και τη μετοίκηση του Παύλου από το σπίτι για να αποφεύγονται οι καθημερινές προστριβές.

Η κατάσταση στο σπίτι είναι απόλυτα ελεγχόμενη με κάμερες, φρουρούς και προσωπικό που φτάνει τα 20 άτομα. Συνεργάτης της Τζίνας Αλιμόνου δήλωσε, μάλιστα, στο περιοδικό: «Η Τζίνα νιώθει ασφυκτικά περικυκλωμένη, πιεσμένη και σε μόνιμη επιτήρηση».
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ