2018-06-03 15:00:24
Φωτογραφία για Η Monica Bellucci είναι το νέο brand face της NIVEA
Η Monica Bellucci είναι το νέο πρόσωπο της NIVEA. Η NIVEA με σύμμαχο τη διαχρονικά πανέμορφη Monica Bellucci παρουσιάζει τη σειρά αντιγήρανσης NIVEA Hyaluron Cellular Filler και σας μυεί στα δικά της μυστικά ομορφιάς… μυστικά που κάνουν την ηλικία να είναι απλά ένα νούμερο.

H συνεργασία - σταθμός για τα δεδομένα της Νο1 μάρκας περιποίησης προσώπου, που για περισσότερο από 100 χρόνια φροντίζει την επιδερμίδα των γυναικών και βρίσκεται δίπλα σε κάθε τους ανάγκη, αποδεικνύει πως η νεότητα μπορεί να γίνει τρόπος ζωής και πως δεν σχετίζεται με την ηλικία σας, που παραμένει απλά και μόνο ένας αριθμός.

Σύμβολο αυθεντικής και διαχρονικής ομορφιάς, η Monica Belucci είναι η πρωταγωνίστρια της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της αντιγηραντικής σειράς NIVEA Hyaluron Cellular Filler.

Μέσα από τον φακό και την καλλιτεχνική ματιά του διάσημου φωτογράφου και σκηνοθέτη Bruno Aveillan, η Monica σας «ταξιδεύει» μέσα στον δικό της κόσμο και μοιράζεται μαζί σας μικρά δικά της μυστικά, γύρω από όλα όσα την κάνουν ευτυχισμένη και τη γεμίζουν ενέργεια στην καθημερινότητά της, γιατί όπως λέει και η ίδια:

«Είναι αυτό που έχουμε μέσα μας που μας κάνει να φαινόμαστε όμορφες». Και η ενέργεια που η καθεμία από εσάς έχετε είναι αυτό που σας κάνει ξεχωριστές, αυτό που σας κάνει να λάμπετε, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεστε.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ