2018-06-03 15:00:24
Φωτογραφία για Λίνα Σακκά: Ποια σειρά της βλέπει σε επανάληψη και «λιώνει»;
Η Λίνα Σακκά αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στα επαγγελματικά της σχέδια και στην αποχή της από την τηλεόραση ενώ αποκάλυψε ποια σειρά της βλέπει σε επανάληψη.

Στην αρχή της συζήτησης μας ανέφερες ότι σου αρέσει να τολμάς. Ανέκαθεν ή φέτος σου «γεννήθηκε» αυτή η ανάγκη;

Γενικά είμαι άνθρωπος που τολμά και παίρνει ρίσκα. Πολλές φορές μπορεί να δινόταν μια ευκαιρία και σε κάποιους να φαινόταν συγκλονιστική, αλλά εγώ έπαιρνα το ρίσκο να μη συμμετέχω και έτσι, τελικά, είχα δίκιο. Δεν έχω τον φόβο που-με κρατάει πίσω, αλλά τον δημιουργικό φόβο, που σε προφυλάσσει με έναν τρόπο.

Εκ των πραγμάτων μετάνιωσες για τα «όχι» που είπες σε κάποιες σειρές, αλλά και παραστάσεις που σου προτάθηκαν;

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια άτυχη στιγμή με ένα θεατρικό που ήταν ν' ανέβει τον Οκτώβριο και δεν μπορούσα να συμμετέχω. Αν δεν υπήρχε αυτή η άτυχη στιγμή, θα έκανα μια πολύ ωραία παράσταση και δεν σου κρύβω ότι μου κόστισε. Έπειτα, ήρθε η πρόταση της Φρόσως και δουλέψαμε πάνω σε αυτήν. Όσον αφορά τα τηλεοπτικά τώρα, έχω κάνει πολλή τηλεόραση, την έχω ευχαριστηθεί και την έχω ερωτευτεί βαθιά. Έχω πολλά ωραία να θυμάμαι. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω κάτι που δεν μου αρέσει ή να θέλει άπλετο χρόνο και με τα λίγα χρήματα που δίνονται πλέον.


Τα «40 κύματα» είναι μία σειρά στην οποία έχεις πρωταγωνιστήσει και προβάλλονται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη. Πώς αισθάνεσαι όταν τη βλέπεις;

Δεν σου κρύβω ότι βλέπω τη σειρά σε επανάληψη και... λιώνω. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις και σκέφτομαι πόσο τυχερή υπήρξα! Είναι μία τόσο τρυφερή δουλειά. Το πιστεύεις ότι ακόμα και σήμερα υπάρχει κόσμος, μικροί - και μεγάλοι; που μου λέει πόσο ωραία σειρά είναι; Έχει μια γλυκιά αθωότητα και έναν ρομαντισμό Πηγή: Mytv

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ