2018-06-03 21:32:10
Φωτογραφία για Ανήλικος πήγε να πετάξει το ανιψάκι του από το μπαλκόνι
Η γειτονιά στην πλατεία Πανοπούλου αναστατώθηκε στις 11 το πρωί όταν είδε το 12χρονο αγόρι να κρατάει το βρέφος έξω από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας και κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία

Μια ολόκληρη οικογένεια συνελήφθη στο κέντρο του Αγρινίου με τα καμώματα ενός ανήλικου αγοριού που έβγαλε τον ηλικίας μόλις δέκα μηνών ανιψιό του έξω από τα προστατευτικά κάγκελα του μπαλκονιού και απειλούσε να τον πετάξει στον δρόμο!

Η γειτονιά στην πλατεία Πανοπούλου αναστατώθηκε στις 11 το πρωί όταν είδε το 12χρονο αγόρι να κρατάει το βρέφος έξω από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας και κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο μικρός είχε μπει μέσα και τον βρήκαν μαζί με την 13χρονη αδελφή του με την οποία είχε τσακωθεί και την απείλησε ότι θα έριχνε στο κενό το ανιψάκι τους!

Ο 12χρονος δράστης του επεισοδίου προσήχθη στο τμήμα μαζί με την αδελφή του, τον 66χρονο παππού τους και την 33χρονη μητέρα του βρέφους. Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και οι ενήλικοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ