2018-06-03 21:35:22
Φωτογραφία για Δύσκολες ώρες για 7χρονο αγόρι. Το τραγικό λάθος, που τον σημάδεψε για μια ζωή [photos]
Πόσο εύκολα μπορεί να γίνει η ζημιά Ούτε καν προλαβαίνεις να καταλάβεις τι γίνεται δίπλα σου!

Ένα 7χρονο αγόρι έπαθε σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι από βραστό νερό.

Ο Owen Atkin ούρλιαζε «σας παρακαλώ μην με αφήσετε να πεθάνω» όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό που συνέβη το Σάββατο το βράδυ στο Sheffield του South Yorkshire.

Οι γιατροί φοβόντουσαν πως ο νεαρός, που ήταν υπό την επίβλεψη κάποιου όταν κάηκε, θα μπορούσε να μείνει σημαδεμένος για όλη του την ζωή.

Τώρα αναρρώνει στο νοσοκομείο παίδων του Sheffield και γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για τα ιατρικά του έξοδα.

Ο 36χρονος πατέρας του είπε πως η αστυνομία και οι κοινωνικές υπηρεσίες ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό.

«Είναι το χειρότερο συναίσθημα για έναν γονιό να ξέρει πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να πάρει τον πόνο του παιδιού του.»


«Συνήθως είναι πολύ ορεξάτος και γεμάτος ενέργεια αλλά τώρα είναι πάρα πολύ αναστατωμένος και σοκαρισμένος.»

Ο μικρούλης αναμένεται να μείνει στο νοσοκομείο μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Την μία στιγμή μπορεί να περπατάει και να χορεύει και την επόμενη να τον πιάσει ο πόνος και να αρχίσει να κάνει εμετό.

Τώρα, η οικογένεια προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για τα ιατρικά έξοδα και για να κάνει δώρο διακοπές στον μικρό Owen για την γενναιότητα του και για να τον βοηθήσει να αναρρώσει.

«Ο Owen είναι απίστευτα γενναίος. Του αξίζει ένα δώρο για όλα όσα πέρασε.» Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ