2018-06-04 10:07:09
Φωτογραφία για Αγαπητέ σύζυγε, αυτό χρειάζεται η γυναίκα σου από εσένα!
Ξύπνησα στις 6 π.μ. με ένα μικρό παιδί να κοιμάται στο λαιμό μου Όχι στο στήθος μου, ούτε στο μπράτσο μου, αλλά πραγματικά στο λαιμό μου. Η μικρή μου είναι 18 μηνών και κοιμάται έτσι που αν την τολμήσω να μετακινηθώ, θα ξυπνήσει σίγουρα και οριστικά. Δυστυχώς, πριν πιω καφέ δεν μπορώ να μιλήσω και πολύ λογικά, επομένως γκρίνιαξα και την έσπρωξα ήρεμα λίγο πιο πέρα.

Η μικρή θύμωσε και άρχισε να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα ο σύζυγός μου που έφευγε για τη δουλειά να πει:  «Συγγνώμη. . . αλλά είμαι ευτυχής που φύγω τώρα!»

Τέλεια… Πώς θα τα καταφέρω πάλι;

Είμαι κουρασμένη.

Είμαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ κουρασμένη!

Και είμαι σίγουρη οτι κάτι τέτοιο συμβαίνει και στα δικά σας σπίτια!

Σύζυγοι, μπορείτε να βοηθήσετε όμως! Ακούστε λοιπόν:

Αν ο γάμος σου είναι όπως οι περισσότεροι, η γυναίκα σου έχει αναλάβει τα «καθημερινά» πράγματα, σωστά; Πιθανότατα προσέχει πότε είναι η σειρά του μικρού να αναλάβει τα σνακ για όλη την τάξη
. . . οδηγεί τα παιδιά από και προς το σχολείο. . . ηρεμεί το μωρό και τρέχει σε πολυκαταστήματα αρκετές φορές την εβδομάδα. Πιθανότατα αγοράζει τα δώρα γενεθλίων για τα παιδιά και τις κάρτες για τη μητέρα σας και κάνει χιλιάδες άλλα αόρατα πράγματα σε μια μέρα. Γνωρίζετε ότι η φράση «νοητική φόρτιση της μητρότητας» που ακούτε υπάρχει πραγματικά; Αυτό είναι αυτό.

Πριν διαμαρτυρηθείτε, ξέρω ότι κάνετε και εσείς πολλά. Είστε η σταθερή, αξιόπιστη σταθερά που αυτή και τα παιδιά χρειάζονται κάθε μέρα. Μπορείτε να σκοτώσετε αράχνες και να διορθώσετε την τουαλέτα που τρέχει. . . να χτίσετε δεντρόσπιτα και να προπονήσετε την ομάδα στο ποδόσφαιρο. . . να παίζετε με το αγόρι και να αφήνετε τα μικρά κορίτσια να σας βάλουν μπλε σκιά ματιών. Προσφέρετε πολλά περισσότερα από τα χρήματα. Είστε το φεγγάρι στα αστέρια τους  και προστατεύετε τις καρδιές στο σπίτι σας έντονα και πιστά.

Στον γάμο σας, εσείς και η σύζυγός σας κάνετε πολλά.

Αλλά η γυναίκα σου; Είναι πραγματικά κουρασμένη. Γελοία, εξωφρενικά κουρασμένη. Κι δείτε εδώ πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

1.  Αφήστε την να κοιμηθεί

Κρατήστε τα παιδιά και αφήστε την απλά να πάρει έναν υπνάκο για 2 ωρίτσες.

2. Φέρτε της καφέ!

Όπως θα γυρίζετε από την δουλειά, φέρτε την έναν ωραίο καφέ. Τον έχει απόλυτη ανάγκη και επίσης θα εκτιμησει πολύ και την χειρονομία!

3. Οργανώστε μια βραδιά ραντεβού για τους δυο σας και βρείτε κάποιον να κρατήσει τα παιδιά

Είναι απαραίτητος λίγος χρόνος μόνο για τους 2 σας! Μπορείτε να ευχαριστήσετε και να ξεκουράσετε την γυναίκα σας απλά βγαίνοντας έξω χωρίς τα παιδιά!

4. Στείλτε της ένα μήνυμα

Η γυναίκα σας έχει ανάγκη από λίγες κουβέντες ενηλίκων. Ανάμεσα στα παιδικά στην τηλεόραση και στο μωρό που μπεμπεκίζει, χρειάζεται να μιλησει σε κάποιον έστω και για λίγο. Στείλτε της ένα μήνυμα και πείτε της πώς είναι η μέρα σας. Θα χαρεί πολύ, πιστέψτε μας!

5. Αγγίξτε την

Ένα φιλί, μια αγκαλιά, ένα χάδι. Τα έχει τόση ανάγκη και ούτε καν το έχει συνειδητοποιήσει! Προσφέρετέ τα απλόχερα και θα το εκτιμήσει δεόντως!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ