2018-06-04 14:36:26
Φωτογραφία για Ιατρικός τουρισμός: Η καρδιά της Ελλάδας θα χτυπήσει στο Λος Άντζελες
Η ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο προορισμό, στον παγκόσμιο χάρτη του τουρισμού υγείας, είναι ο στόχος σημαντικής ημερίδας που διοργανώνουν στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ , το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας και το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελλήνων Γιατρών, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, στις 9 Ιουνίου 2018, στο Huffington Center στο Saint Sophia Cathedral.

Στην ημερίδα συμμετέχουν επιφανή μέλη της επιστημονικής και επιχειρηματικής κοινότητας της Ελλάδας και των ΗΠΑ, εκπρόσωποι εταιριών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού και της υγείας καθώς και ΜΜΕ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει o Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας.

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο μιας σειράς σημαντικών δράσεων και διεθνών επαφών, με στόχο την ανάδειξη της Ελλάδας ως διεθνή αναγνωρισμένο προορισμό Τουρισμού Υγείας καθώς και την τόνωση του επενδυτικού ενδιαφέροντος στον τομέα αυτό.


Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων, πρώτος σταθμός ήταν η Νέα Υόρκη και ακολούθησαν το Μόντρεαλ του Καναδά, το Σικάγο των ΗΠΑ και η Μελβούρνη της Αυστραλίας τον περασμένο Νοέμβριο. Η ελληνική ομογένεια ανά τον κόσμο, αγκάλιασε αυτές τις σημαντικές διοργανώσεις καθώς παρέχουν τη δυνατότητα να ενημερωθεί από τους πλέον ειδικούς, για τη δυναμική της Ελλάδας στο χώρο της υγείας και του τουρισμού. Στην εκδήλωση θα γίνει εκτενής αναφορά στις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες στην Ελλάδα που είναι σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο και στις εξαιρετικές υποδομές στο χώρο της υγείας και του τουρισμού που δίνουν την δυνατότητα σε πολίτες ανά τον κόσμο να συνδυάσουν τις ιατρικές τους ανάγκες και τις διακοπές τους σε πολύ χαμηλότερο κόστος.

Σχολιάζοντας το θέμα ο κ. Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος ΙΣΑ, ΚΕΔΕ τόνισε τα εξής:

«Η χώρα μας καθιερώνεται σταδιακά ως ένας ιδιαίτερα ισχυρός παίχτης στον παγκόσμιο χάρτη του τουρισμού υγείας αφού διαθέτει μια σειρά από πλεονεκτήματα που το επιτρέπουν, όπως είναι το συγκριτικά χαμηλό κόστος των υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την υψηλού επιπέδου επιστημονική επάρκεια και εμπειρία του ιατρικού προσωπικού και τις σύγχρονες υποδομές υγείας. Για το λόγο αυτό έχουμε ξεκινήσει μια σειρά σημαντικών δράσεων και διεθνών επαφών που έχουν στόχο την ενημέρωση αναφορικά με τις προοπτικές του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα, τις δυνατότητες ανάπτυξης και προώθησης υψηλής ποιότητας ιατρικών και τουριστικών υπηρεσιών καθώς και την υλοποίηση των σχετικών επενδυτικών υποδομών μέσα στο διεθνές περιβάλλον».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ