2018-06-04 16:00:27
Φωτογραφία για Αυτή είναι η νέα σειρά του ANT1! - Όλες οι πληροφορίες...
Εκτός από το καλοκαιρινό πρόγραμμα τα στελέχη του σταθμού προετοιμάζονται και για την επόμενη σεζόν και μάλιστα σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν ακόμα περισσότερο στον τομέα της μυθοπλασίας. Εκτός λοιπόν από την «Ταβέρνα του Πέπε» για την οποία έχω αναφέρει σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit και για την οποία είναι πολύ κοντά στο «κλείσιμο» με τον Γιάννη Μπέζο και Φάνη Μουρατίδη, θέλουν να βγάλουν και μία καθημερινή δραματική σειρά. Αρχικά επιθυμία τους ήταν ένα σενάριο που υπογράφει η Υβόνη Μεταξάκη («Της αγάπης μαχαιριά», «Χωρίς όρια», «Ο γητευτής») αλλά τελικά αναγκάστηκαν να το βάλουν… προς το παρόν στο ράφι γιατί η ιστορία εξελίσσεται σε παλαιότερη εποχή και το κόστος παραγωγής είναι πολύ υψηλό για να γίνει… έτσι όπως πρέπει και θέλουν να γίνει.

Έτσι αποφάσισαν να πάνε σε πιο σύγχρονο αλλά εξίσου ενδιαφέρον σενάριο και το οποίο έρχεται από τα ξένα… αλλά έχει διασκευαστεί σε αρκετές χώρες κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό
. Η σειρά λέγεται «Η εξαφάνιση του Λούκας» και αφορά την εξαφάνιση ενός νεαρού παιδιού, του Λούκας, που απασχολεί ξανά την τοπική κοινωνία μετά από χρόνια όταν εμφανίζεται ένας νεαρός που υποστηρίζει ότι αυτός είναι ο Λούκας. Η σειρά είναι δραματική αλλά με έντονες αστυνομικές και κοινωνικές προεκτάσεις και έτσι ενώ αρχικά στον ΑΝΤ1 την προόριζαν για δύο φορές τη βδομάδα τελικά είναι η επικρατέστερη για να μπει στην καθημερινή ζώνη.

Άλλωστε η άποψη ότι οι δραματικές σειρές δεν έχουν… κέρδος για ένα κανάλι αφού δεν μπορεί να τις προβάλλει ξανά και ξανά σε επανάληψη -αντίθετα με τις κωμικές που τις παίζει non stop- τα τελευταία χρόνια έχει ποικιλοτρόπως αποδειχτεί ότι είναι… αστικο-τηλεοπτικός μύθος και ότι μία καλή δραματική σειρά κερδίζει πάντα τους τηλεθεατές. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις αλλά όπως φαίνεται η «Εξαφάνιση» θα είναι το καθημερινό «όπλο» του ΑΝΤ1 που μέσα από τη μυθοπλασία θα προσπαθήσει να επαναφέρει τους τηλεθεατές στη συχνότητά του. Το θέμα είναι αν η παραγωγή της δραματικής σειράς θα γίνει όπως πρέπει ή θα καταλήξει να είναι για… δράματα!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ