2018-06-04 18:00:14
Φωτογραφία για Μαρίνος Βυθούλκας: Γιατί αποχώρησε από την εκπομπή της Καινούργιου ένα μήνα πριν τελειώσει;
Ο Μαρίνος Βυθούλκας που αποχώρησε σχεδόν ένα μήνα πριν τη λήξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μίλησε on camera για την ξαφνική αποχώρησή του.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη για τον λόγο που έφυγε από το «Φτιάξε Καφέ να στα πω».

«Ήταν μια πολύ ξαφνική απόφαση. Δεν είμαι ο τρελός του χωριού που μία μέρα είπα "σηκώνομαι και φεύγω" ένα μήνα πριν σταματήσει η εκπομπή. Προφανώς και κάτι έγινε. Κάτι συνέβη… Με το κανάλι έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις. Και με τη διοίκηση έκανα και ένα ραντεβού μετά την αποχώρησή μου, μιλήσαμε, τα είπαμε, δεν αποκλείουμε ξανά το ενδεχόμενο συνεργασίας. Όπως καταλαβαίνεις, γιατί το έχεις ζήσει κι εσύ, έχεις υπάρξει σε καθημερινή εκπομπή, μια καθημερινή τετράωρη εκπομπή είναι ένας ζωντανός οργανισμός», είπε ο Μαρίνος και κατέληξε: «Από ένα σημείο και μετά μου ζητήθηκε κάτι, το οποίο δεν δέχτηκα να το κάνω. Δεν δημιούργησα ίντριγκες, δεν έκανα ρουφιανιλίκια, ούτε τσατσιλίκια. Την αξιοπρέπειά μου και τις αρχές μου δεν πρόκειται να τις αλλάξω για καμία κάμερα και για κανένα γυαλί. Δεν έχω καθόλου κακά αισθήματα με κανέναν».
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ