2018-06-15 19:14:08
Φωτογραφία για Ο Φαήλος Κρανιδιώτης στο Μεσολόγγι – Στο πλευρό του η Μαρία Φωκά (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)
Διήμερη περιοδεία σε Μεσολόγγι και Ναύπακτο πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης η οποία κατέληξε με ομιλία στο Θεοξένια το βράδυ της Τετάρτης.

Ο κ. Κρανιδιώτης συνοδευόταν από την πρώην, πλέον, πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Φωκά, η οποία αποχώρησε από το κόμμα και όπως όλα δείχνουν στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφια της «Νέας Δεξιάς».

Αφού έκανε περιοδεία στις δύο πόλεις συναντήσεις με τον Μητροπολίτη κ.λπ. ο κ. Κρανιδιώτης στην ομιλία του στο Μεσολόγγι ανέλυσε το στίγμα του κόμματος και τι πρεσβεύει. Τόνισε πως είναι σαφές ένα δεξιό κόμμα και προς τούτο είναι υπερήφανος και στάθηκε ιδιαίτερα στα εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό. Έκανε λόγο για επιδοτούμενο ισλαμικό εποικισμό που λαμβάνει χώρα και πρέπει να σταματήσει, μίλησε με σκληρά λόγια για την πολιτική της κυβέρνησης στο Σκοπιανό και όσα ανακοινώθηκαν προσφάτως ενώ ήταν πολύ αιχμηρός και για τη Νέα Δημοκρατία που κατά την γνώμη του «πάσχει» στα εθνικά θέματα και δεν υπερασπίζει τα συμφέροντα της χώρας.


Στην ατζέντα του κ. Κρανιδιώτη υπήρχε και το μεγαλύτερο, ίσως, πρόβλημα της χώρας, το δημογραφικό, αλλά και η κρίση αξιών με την πολεμική που ασκείται στο θεσμό της οικογένειας και την Εκκλησία. Κατέστησε δε σαφές πως το κόμμα του θα παλέψει σκληρά για να ζωντανέψει κάθε τι ελληνικό στην χώρα.

Τον πρόεδρο της Νέας Δεξιάς προλόγισε η Μαρία Φωκά αναφερόμενη και αυτή στα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

aixmi-news.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ