2012-06-03 13:36:20
Φωτογραφία για ΣΚΟΡΑΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο... ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕΣΙ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Αργεντινή νίκησε με 4-0 το Εκουαδόρ και απολαμβάνει την μοναξιά της πρώτης θέσης της βαθμολογίας της Νοτίου Αμερικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κουν Αγκουέρο, άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης στο 20ο λεπτό. Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο 30' έκανε το 2-0 ενώ δύο λεπτά αργότερα ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, έστειλε και αυτός με την σειρά του την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο μετά την επίτευξη του τέρματος, ο «Λίο», πήρε την μπάλα και την έβαλε μέσα από την μπλούζα του, αφιερώνοντας με αυτόν τον τρόπο το γκολ, στο μωρό που περιμένει η συντροφός του Αντονέλα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες.

Το τελικό σκορ της αναμέτρησης, το διαμόρφωσε ο Άνχελ Ντι Μαρία στο 76'.

Από την λευρά της η Χιλή πήρε μεγάλη νίκη στο Λα Παζ της Βολιβίας με 2-0 και είναι πλέον στην 2η θέση του ομίλου… Σκόρερς των νικητών ήταν οι Αράνκις στο 45’ +3’ και Βιντάλ στο 83’, με την γηπεδούχο που είχε και απουσίες να μένει στην τελευταία θέση. Οι Χιλιανοί κατάφεραν να νικήσουν και το υψόμετρο και έτσι έκαναν έναν ακόμα βήμα για την πρόκρισή τους στα τελικά του Μουντιάλ!

Η βαθμολογία

1. Αργεντινή 10

2. Χιλή 9

3. Ουρουγουάη 8

4. Βενεζουέλα 8

---------------------

5. Εκουαδόρ 6

---------------------

6. Κολομβία 4

7. Παραγουάη 4

8. Περού 3

9. Βολιβία 1
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ