2018-06-22 20:30:46
Φωτογραφία για Τζόνι Ντεπ: Ξοδεύω πολύ παραπάνω από 30.000 δολάρια το μήνα για  ......
Οι πρώην διευθυντές επιχειρήσεων του Τζόνι Ντεπ μπορεί να έχουν κάνει λάθος ισχυριζόμενοι πως ο ηθοποιός ξοδεύει 30.000 δολάρια το μήνα σε κρασί, επειδή σύμφωνα με τον ίδιο, το ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο.

Οι λεπτομέρειες των χρηματοοικονομικών δαπανών των Πειρατών του διάσημου ηθοποιού έγιναν γνωστές μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι πρώην διευθυντές του στην «The Management Grourp» (TMG). Η μήνυση αυτή που κατατέθηκε τον Φεβρουάριο, ήρθε ως απάντηση σε αυτή που κατέθεσε ο Τζόνι Ντεπ για απάτη 25 εκατομμυρίων δολαρίων στην TMG έναν μήνα πιο πριν.

Ο Ντεπ ισχυρίστηκε αρχικά πως η αμέλεια των στελεχών του, του είχε στοιχίσει εκατομμύρια, αλλά στην απάντησή της η TMG τον περιέγραψε ως παθολογικό αγοραστή που ξοδεύει την περιουσία του των 650 εκατομμυρίων δολαρίων σε αρχοντικά, γιοτ, αυτοκίνητα, συλλογές και ποτά.

Τώρα, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone, ο Ντεπ αντικρούει τους ισχυρισμούς της εταιρείας σχετικά με τα έξοδά του.


«Είναι προσβλητικό να λένε πως ξόδεψα 30.000 δολάρια σε κρασί» δήλωσε ο Ντεπ. «Γιατί ήταν πολύ περισσότερα».

Αμφισβήτησε επίσης έναν ακόμη ισχυρισμό της TMG, σχετικά με το κόστος της εκτόξευσης των σταχτών του φίλου του και φημισμένου δημοσιογράφου Hunter S. Thompson, από ένα κανόνι. Η TMG ισχυρίζεται πως ξόδεψε 3 εκατομμύρια δολάρια αλλά ο Τζόνι Ντεπ λέει πως ήταν παραπάνω.

«Παρεμπιπτόντως δεν ήταν 3 εκατομμύρια η εκτόξευση του Hunter στον ουρανό. Ήταν 5 εκατομμύρια δολάρια».

Ανεξάρτητα από τα ακριβή έξοδα του ηθοποιού, η οικονομική του κατάσταση παραμένει επισφαλής. Νομικοί εμπειρογνώμονες λένε στο περιοδικό πως η δίκη θα μπορούσε να κοστίσει εκατομμύρια σε δικαστικά έξοδα στον ηθοποιό και η «πιθανότητα να αποκατασταθεί σε αυτή τη δίκη φαίνεται αμφίβολη».

Ο Ντεπ, ωστόσο, παραμένει ακμαίος, πιστεύοντας πως δεν έχει άλλη επιλογή από το να παλέψει. «Δεν ήμουν ποτέ, μα ποτέ στη ζωή μου το παιδάκι που του έκαναν bullying» είπε στο περιοδικό. «Ποτέ δεν προσ0πάθησα να βλάψω κάποιον. Όταν ήμουν μικρός αυτό που μου δίδαξαν ήταν ποτέ να μην ξεκινάω έναν καβγά, αλλά αν κάποιος μπει στον κόσμο σου και τον κάνει άνω κάτω, πρέπει να τελειώσει τη μάχη».

Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ