2012-06-03 21:37:03
Φωτογραφία για ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΤΣ... ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ
Δύσκολα θα μείνει αναλλοίωτη η τριάδα των κοινοτικών παικτών του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ουσιαστικά, ο μόνος που θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους είναι ο Πέρο Άντιτς, ο οποίος υπέγραψε πέρυσι για 1+1 χρόνο, με τους διοικούντες την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να αναμένεται να ανανεώσουν τη συγκεκριμένη οψιόν στο συμβόλαιό του.

Για 1+1 υπέγραψε πέρυσι και ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, αλλά η αστάθεια στην απόδοσή του υποχρεώνει τους ερυθρόλευκους να αναζητήσουν κάτι καλύτερο στη θέση του.

Όσον αφορά το Μάρκο Κέσελ, έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2013, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνει στο ρόστερ. Το πρόβλημα με το Σέρβο φόργουορντ, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν σχεδόν ανεπιθύμητος, ενώ έγιναν προσπάθειες να παραχωρηθεί πέρυσι το καλοκαίρι, έχει να κάνει με το ύψος του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα, για τη νέα σεζόν προβλέπεται να πάρει το ποσό των 450.000 ευρώ. Η παραμονή του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό θα σημάνει παράλληλα την αύξηση των πιθανοτήτων του -μεταμορφωμένου προς το καλύτερο τον τελευταίο καιρό- Κέσελ. Το σίγουρο είναι πως ο εκπρόσωπός του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, θα ξεκινήσει νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τους διοικούντες την ΚΑΕ, αφού εφόσον μείνει θα πρέπει να θεωρεί δεδομένο πως θα δεχθεί περικοπή στις αποδοχές του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ