2012-06-03 22:01:48
Φωτογραφία για ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗ ΚΑΙ ΣΛΟΥΚΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η φετινή σεζόν μόλις ολοκληρώθηκε και ήδη στον Ολυμπιακό κάνουν τις πρώτες σκέψεις τους για το μέλλον.

Οι διαπραγματεύσεις με τους Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Σλούκα για την ανανέωση των συμβολαίων τους αναμένεται να αποτελέσουν το εφαλτήριο των κινήσεων των διοικούντων την ερυθρόλευκη ΚΑΕ όσον αφορά στο φετινό ρόστερ. Το συμβόλαιο του 27χρονου φόργουορντ λήγει στις 30 Ιουνίου και ο στόχος των αδερφών Αγγελόπουλων είναι να επεκτείνουν για πολλά χρόνια ακόμα τη συνεργασία τους μαζί τους.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πρίντεζης έχει ήδη διαμηνύσει πως δίνει τον πρώτο λόγο στον Ολυμπιακό και πως η πρόθεσή του είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αλλά βάσει της εξαιρετικής σεζόν από την οποία προέρχεται, θεωρείται βέβαιο πως θα αξιώσει μεγαλύτερο ποσό από αυτό που έπαιρνε φέτος.

Όσον αφορά τον Κώστα Σλούκα, οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη είχαν «παγώσει» το τελευταίο διάστημα λόγω των διαδοχικών αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, αλλά πλέον το θέμα θα πάρει ξανά προτεραιότητα
. Στόχος της διοίκησης των ερυθρόελυκων είναι επίσης να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο με τον 22άχρονο γκαρντ, αν και σημαντικό ρόλο στην υπόθεση θα διαδραματίσει το οικονομικό, αφού, άλλωστε, η διαφωνία των δύο πλευρών στις προηγούμενες συζητήσεις τους αφορούσε στην πρόταση για μείωση των οικονομικών αποδοχών που του είχε γίνει.

Από εκεί και πέρα, νέος κύκλος διαπραγματεύσεων θα υπάρξει με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Το τετραετές συμβόλαιό του, το οποίο είχε υπογραφεί το καλοκαίρι του 2008, λήγει φέτος και θα πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει, με την περίπτωσή του πάντως να παραμένει ιδιάζουσα. Μονοετή συμβόλαια, τα οποία επίσης εκπνέουν, είχαν υπογράψει το καλοκαίρι του 2011 οι Μιχάλης Πελεκάνος, Λάζαρος Παπαδόπουλος και Ανδρέας Γλυνιαδάκης, με την παραμονή τους να κρίνεται αβέβαιη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ