2012-06-04 01:57:41
Φωτογραφία για Τελειώνει την Δευτέρα η υπόθεση Ζαρντίμ για τον Ολυμπιακό
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται στη χώρα μας την Δευτέρα μαζί με το μάνατζέρ και τον δικηγόρο του, προκειμένου να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τι γράφουν οι Πορτογάλοι.

Στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού και βασικός υποψήφιος για τη θέση του προπονητή είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι το θέμα αναμένεται να κλείσει πολύ σύντομα.

Κι όταν λέμε σύντομα, εννοούμε την Δευτέρα (4/6) αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιβηρική Χερσόνησο, ο πρώην τεχνικός της Μπράγκα αναμένεται στην Ελλάδα αύριο.

Συγκεκριμένα, η έγκριτη "abola.pt" αναφέρει πως ο 38χρονος προπονητής θα φτάσει στη χώρα μας, προκειμένου να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Πρωταθλητή Ελλάδας.

Στο εν λόγω δημοσίευμα, γίνεται λόγος για την παρουσία του μάνατζερ του Ζαρντίμ, Μοχάμεντ Αφζάλ και ενός δικηγόρου, που θα βοηθήσει κατά τη διάρκεια της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Είναι γεγονός πάντως, πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν μπει στην τελική ευθεία για την απόκτηση προπονητή και αναμένονται κρίσιμες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Δεν αποκλείεται και την Δευτέρα, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ