2018-07-03 00:16:19
Φωτογραφία για «Λύγισε» στον αέρα η Κατερίνα Καραβάτου αναφερόμενη στην Τζέσυ Παπουτσή
Το περιστατικό στα γυρίσματα του Safe S ex με την Τζέσυ Παπουτσή που αφηγήθηκε ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο θάνατος της Τζέσυς Παπουτσή σκόρπισε τη θλίψη σε όλους. Πολύ περισσότερο δε σε εκείνους που είχαν συνεργαστεί μαζί της και την είχαν γνωρίσει καλύτερα ως άνθρωπο. Αναφερόμενοι στο θάνατο της Στη Φωλιά των Κου Κου και παρά τις προσπάθειες του Κρατερού Κατσούλη να μην γίνει το κλίμα βαρύ για το χαμό της, η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ γλυκός, πάρα πολύ θερμός, πάρα πολύ αστείος και είχε τη γενναιοδωρία αυτή την ψυχή να τη μοιράζεται με όλους μας. Νομίζω ότι ο μόνος τρόπος που μπορεί να ειπωθεί η απώλεια της Τζέσυς Παπουτσή, είναι με μια προσπάθεια χαράς. Νομίζω ότι έτσι θα το ήθελε κι εκείνη. Είναι από αυτές τις δύσκολες ειδήσεις που πρέπει να τις πεις κάπως γιατί έχει συμβεί. Αλλά όταν θυμάσαι τον άνθρωπο και όλοι οι συνάδελφοι, όλοι οι φίλοι, όλοι οι άνθρωποι που την έβλεπαν, έχουν στη μνήμη τους το γέλιο της, δεν θέλεις να αφήσεις τη θλίψη και τη στεναχώρια να σε κυριεύσει. Προτιμάς αυτό το πράγμα να το κάνεις δυνατά και χαρούμενα. Όσο αντιφατικό κι αν ακούγεται, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Η Τζέσυ είχε ένα ειδικό γέλιο, το ξέρουμε όλοι.


Είχε δίκιο η Έλενα Ακρίτα που είπε ότι άκουγες το γέλιο της και ήξερες ότι είναι εκεί και αυτό ήταν για όλους μας πολύ ωραίο γιατί είχε πάντα μια πολύ καλή ενέργεια. Η είδηση λοιπόν είναι ότι δεν θα ξανακούσουμε τουλάχιστον ζωντανά το γέλιο της, το έχουμε όμως στην καρδιά μας, στο μυαλό μας, το έχουμε όμως μέσα μας γενικά, το έχουμε στη μνήμη μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί της στιγμές, είτε την ξέραμε, είτε όχι, είτε είχαμε δουλέψει μαζί της, είτε όχι. Είχε ένα πρόβλημα στην υγεία της, το ξέρετε, το έχετε ακούσει. Το πάλεψε, προσπάθησε, το κράτησε για εκείνη και τους πολύ δικούς της ανθρώπους, δεν ήθελε να το κοινοποιήσει. Κάπως τα πράγματα από ένα σημείο και μετά δεν πήγανε καλά, οπότε χθες μας έφυγε. Εμείς της ευχόμαστε με πολύ αγάπη καλό ταξίδι», είπε ο Κρατερός Κατσούλης πριν από το βίντεο με τηλεοπτικές στιγμές της Τζέσυς Παπουτσή που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας.

Μάλιστα ο ηθοποιός αφηγήθηκε και ένα περιστατικό στα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας Safe S ex όπου σε μια σκηνή μαζί της έχουν θολώσει τους ηθοποιούς, ανάμεσα στους οποίους και ο Κρατερός Κατσούλης μιας και δεν υπήρχε ούτε ένα πλάνο που να συγκρατούν τα γέλια τους.

Η Κατερίνα Καραβάτου ωστόσο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση της καθώς περιέγραφε την γενναιοδωρία της ηθοποιού. «Όταν ξεκινάς ένα επάγγελμα και έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις τέτοιους ανθρώπους, τους οποίους τους έχεις στο μυαλό σου με έναν τρόπο πολύ συγκεκριμένο και αυτοί ενώ δεν σε ξέρουν, ενώ πρώτη φορά σε συναντούν από κοντά , ενώ δεν έχουν κάτι να κερδίσουν από εσένα, παρά μόνο να δώσουν, είναι τόσο πολύ γενναιόδωροι. Θυμάμαι την πρώτη φορά που την φιλοξενήσαμε σε εκπομπές μας, που εγώ αισθανόμουν δέος γιατί θα έρθει η Τζέσυ Παπουτσή στο πλατό και ήταν μόνο με χαρά, μόνο με γενναιοδωρία και μόνο με χαμόγελο και την ευχαριστώ πολύ», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και η φωνή της έσπασε.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ