2012-06-04 12:03:02
Φωτογραφία για Κατερίνη: Πήγε στον κτηνίατρο για να ζητήσει φόλες!
Στο κτηνιατρείο του Ιορδάνη Χουτουρίδη στην Κατερίνη πήγε προχθές ένας ηλικιωμένος άνδρας για να ζητήσει φόλες (!), ώστε να «καθαρίσει» τα σκυλιά στην περιοχή Καταφιώτικα.

Ο κτηνίατρος – και προς τιμήν του – κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και ένα περιπολικό με δύο άνδρες κατέφθασε στο κτηνιατρείο.

Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς άκουσε τον ηλικιωμένο να του περιγράφει το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει με τα αδέσποτα σκυλιά. Τελικά οι Αστυνομικοί τον συνόδευαν στο τμήμα και στην συνέχεια μετά τις σχετικές συστάσεις – που θέλουμε να ελπίζουμε ότι του έγιναν – εκείνος αποχώρησε, αφού δε συνελήφθη για απόπειρα δηλητηρίασης ζώων.

Η κατηγορία της απόπειρας δηλητηρίασης ζώων δεν υφίσταται στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού η αναζήτηση της φόλας αποτελεί προπαρασκευαστική πράξη, η οποία δεν τιμωρείται από τον νόμο.

Όταν για παράδειγμα κάποιος αγοράζει όπλο δε σημαίνει, ότι θα ολοκληρώσει την πράξη του σκοτώνοντας με αυτό. Οι εθελοντές της φιλοζωικής ομάδας «Συμμετέχω – Αδέσποτα Κατερίνης» όμως δεν θα αφήσουν το περιστατικό να περάσει έτσι.

Θα επιδιώξουν να κάνουν και καταγγελία εις βάρος του ηλικιωμένου, αφού πλέον θα θεωρείται και ως πλέον ύποπτος αν τα αδέσποτα ζώα της περιοχής εξοντωθούν.

portalpierias.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ