2012-06-04 13:34:09
Φωτογραφία για Μετέωρο το μέλλον του Φαν Πέρσι μετά τις δήλωσεις του
Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν τοποθετήθηκε ξεκάθαρα σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του, χαρακτήρισε τη Γιουβέντους εξαιρετική ομάδα και άφησε να εννοηθεί πως μπορεί να φύγει από την Άρσεναλ.

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του για μία ακόμη φορά ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αναφορικά με το μέλλον του.

Το συμβόλαιο του Ολλανδού επιθετικού εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και ως τώρα δεν έχει γνωστοποιήσει τίποτα για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Ολλανδός εντός της χρονιάς ζήτησε από την Άρσεναλ οι διαπραγματεύσεις για την επέκταση του συμβολαίου του να γίνουν μετά το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, λόγω του Euro2012, στο οποίο θα δώσει το παρών, η υπόθεση έχει πάρει νέα παράταση με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών.

Την ίδια στιγμή δεν είναι λίγες οι ομάδες που καραδοκούν για να τον αποκτήσουν. Η μία εξ αυτών είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προτίθεται να δώσει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ και η Γιουβέντους, που ψάχνει για επιθετικό, έχει μπει στο κόλπο.

Με αφορμή το ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας Ιταλίας ο αρχηγός των "κανονιέρηδων" ρωτήθηκε από την "Tuttosport" για το μέλλον του και απάντησε ως εξής: "Το μέλλον μου; Έχω συμφωνήσει με την Άρσεναλ να μη το συζητάω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως σκοπεύω να παίζω σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Στη συνέχεια θα ήθελα να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο για τη Γιούβε είναι φυσικά μία εξαιρετική ομάδα".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ