2012-06-04 14:59:26
Φωτογραφία για Κάλυμνος...Απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της 27χρονης!...Ο ιατροδικαστής δικαιώνει τον κατηγορούμενο
Βιάστηκαν οι αστυνομικοί και η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω να κατηγορήσουν για ανθρωποκτονία τον 39χρονο σύντροφο της 27χρονης που είχε βρεθεί νεκρή με 18 τραύματα από μαχαίρι μέσα στο σπίτι της στην Κάλυμνο! Η ιατροδικαστική εξέταση επέφερε πλήρη ανατροπή στην υπόθεση και δικαιώνει τον κατηγορούμενο που υποστήριζε ότι η γυναίκα αυτοκτόνησε!

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται, οι μαχαιριές που έφερε η άτυχη γυναίκα στο θώρακα ήταν επιπόλαιες και δεν μπορούσαν να προκαλέσουν το θάνατό της! Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, μόνο μια έτρωσε κάποια αρτηρία και επέφερε το θάνατο από ακατάσχετη αιμορραγία! Αυτό είχε υποστηρίξει από την αρχή και ο 39χρονος αλλά, παρ’ ότι και ο πατέρας της γυναίκας είχε καταθέσει υπέρ του αποκλείοντας το ενδεχόμενο της δολοφονίας, τελικά συνελήφθη.

Κι αυτό γιατί οι αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου να φέρει τραύμα στην παλάμη του δεξιού του χεριού, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε μεταξύ άλλων ένας σουγιάς με λεπίδα μήκους οκτώ εκατοστών που έφερε ίχνη αίματος. Η απροσδόκητη εξέλιξη της υπόθεσης οδηγεί τους δικαστικούς λειτουργούς στην άρση της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος του 39χρονου.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Sam Faiers… topless
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Sam Faiers… topless
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ