2012-06-04 17:06:17
Φωτογραφία για Τίποτε ακόμη δεν είναι σίγουρο
Με δηλώσεις του σήμερα το πρωί από το Πρόχωμα (μίλησε στον απεσταλμένο των ΣΠΟΡ" ο Ιβάν Σαββίδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επένδυσης στον ΠΑΟΚ αλλά τόνισε πώς στην παρούσα φάση είναι στο στάδιο των συζητήσεω«Θέλω να βοηθήσω, ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, την ομάδα του ΠΑΟΚ, για την οποία δεν είμαι καθόλου αδιάφορος. Θέλω να βοηθήσω τους παίκτες και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Γενικότερα, με συνδέουν πολλά με την Κωνσταντινούπολη και την Τραπεζούντα, για αυτό και θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ».

Για το πού βρίσκεται τώρα το θέμα: «Βρισκόμαστε στο στάδιο των συζητήσεων, τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο, αλλά όλα είναι εφικτά».

Για το αν θα επηρεάσει κάτι την τελική του απόφαση: «Προσωπικά, δεν αλλάζω στρατηγική. Ήρθα εδώ για να δω μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα το αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία».

Για το αν θέλει να πει κάτι στον κόσμο:  «Θα δείξει η πορεία των πραγμάτων. Εάν τελικά έρθω στην ομάδα, σκοπός μου είναι ο ΠΑΟΚ να περάσει σε ένα διαφορετικό ποιοτικό επίπεδο, σαφώς ανώτερο. Αλλά, επαναλαμβάνω, βρισκόμαστε προς το παρόν στο στάδιο των συζητήσεων. Βρισκόμαστε, για την ακρίβεια, σε μια διαδικασία συμβουλών και μελέτης του όλου θέματος. Και δεν σας κρύβω ότι συζητάω και με τον Βρύζα, και με τον Ζαγοράκη, και με όλους τους ανθρώπους, για τους οποίους η τύχη του ΠΑΟΚ δεν είναι αδιάφορη».

Για το ότι είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για την ΠΑΕ:  «Το μόνο που έχω να πω επ’ αυτού είναι ότι χάθηκαν έξι χρόνια».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ