2018-07-16 00:30:52
Φωτογραφία για 10 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις «δαγκώσει» την λαμαρίνα!
Το να ερωτεύεσαι είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά και ταυτόχρονα τρομακτικά πράγματα που θα μπορούσαν να σου συμβούν. Το σίγουρο όμως είναι ότι έχει να σου μάθει και να σου προσφέρει πολλά.

Μιας που θα ερωτευτείς με κάποιον/α, είναι δύσκολο να θυμηθείς πως ζούσες χωρίς αυτόν/ή. Σίγουρα, ήσουν ζωντανός πρωτού τον/την γνωρίσεις, αλλά άρχισες να ζεις πραγματικά από τότε που είστε μαζί.

Ο καθένας μας βιώνει την αγάπη με διαφορετικό τρόπο και σε διαφορετικές στιγμές. Ακόμα και η έννοια της αγάπης είναι τελείως υποκειμενική, αλλά είμαι βέβαιη πως όποιος την έζησε ή την ζει ξέρει πως είναι το καλύτερο συναίσθημα από όλα.

Αν νομίζεις πως είσαι ερωτευμένος/η ή δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, αυτά είναι 10 σημάδια που θα σε επιβεβαιώσουν:

1. Όταν είσαι μαζί του/της είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας

Όσο υπέροχα κι αν έχει ξεκινήσει η μέρα σου, εκείνος/η θα την κάνει ακόμα καλύτερη. Όταν βρίσκεσαι μαζί του/της χαμογελάς το ίδιο όπως την πρώτη μέρα που συναντηθήκατε και δεν μπορούσε να βγει από το μυαλό σου. Το σίγουρο είναι πως δεν τον/την χορταίνεις ποτέ κι ακόμα κι όταν είσαι μόνος σου, θα προτιμούσες να ήταν εκεί μαζί σου.


Όταν αγαπάς πραγματικά κάποιον, η αλήθεια είναι πως δεν τον βαριέσαι ποτέ. Ακόμα και μια φωτογραφία του για καλημέρα μπορεί να σου φτιάξει τη μέρα. Όταν απλά σου αρέσει κάποιος, μπορεί να σου φτιάχνει τη μέρα, αλλά πιθανόν να μην είναι και το καλύτερο κομμάτι αυτής.

2. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτεσαι

Ο έρωτας σου είναι το πρώτο άτομο που σκέφτεσαι μόλις ξυπνήσεις και το τελευταίο πρωτού κλείσεις τα μάτια σου για να κοιμηθείς. Όταν σου συμβαίνει κάτι καλό, είναι ο/η πρώτος/η που το μαθαίνει, ενώ όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα είναι το πρώτο άτομο που ζητάς υποστήριξη.

3. Είναι προτεραιότητα σου

Η αγάπη είναι ανιδιοτελής. Πριν ερωτευτείς είσαι το πιο σημαντικό άτομο για εσένα, αλλά αυτό αλλάζει, αφού τον/την γνωρίσεις. Τότε οι ανάγκες του γίνονται ισοδύναμες με τις δικές σου και στην πορεία πιο σημαντικές από αυτές.

Μπορεί να είναι λάθος. Δεν διαφωνώ αλλά ...έτσι είναι ο έρωτας. Οι ανάγκες σου φαίνονται πάντα ασήμαντες μπροστά στις δικές του/της.

4. Θα έκανες τα πάντα γι' αυτόν/ή

Πάρε ένα χαρτί και προσπάθησε να φτιάξεις μια λίστα με τα πράγματα που δεν θα έκανες για τον/τη σύντροφο σου. Αν δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα, το πιο πιθανό είναι να είσαι ερωτευμένος μαζί του/της. Κι όταν είσαι ερωτευμένος με κάποιον, θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να τον βλέπεις χαρούμενο.

Όταν απλά σου αρέσει κάποιος, σίγουρα σκέφτεσαι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για αυτόν, αλλά έχεις και τα όρια σου. Η πραγματική αγάπη δεν γνωρίζει από όρια.

5. Δεν φοβάσαι να εκφράσεις τα συναισθήματα σου δημόσια

Όταν είσαι αληθινά ερωτευμένος, τότε θες να το ξέρει όλος ο κόσμος. Δεν ντρέπεσαι γι' αυτά που αισθάνεσαι σε καμία περίπτωση. Στην κάθε ευκαιρία που σου δίνεται θες να αναφέρεις το όνομα του/της και όποτε μιλάς γι'αυτόν/ή, όλοι σου λένε πως τα μάτια σου λάμπουν. Βέβαια, όταν καταλαβαίνεις πως αρχίζεις να γίνεσαι κουραστικός, τον/την έχεις μόνο στις σκέψεις σου.

Όταν σου αρέσει κάποιος, υπάρχουν πολλά πράγματα που σε κρατάνε πίσω για να μην εκφράσεις τα συναισθήματα σου.

6. Λατρεύεις τις ατέλειες του/της

Μπορεί για εσένα να είναι το ομορφότερο αγόρι/κορίτσι στον πλανήτη ολόκληρο, αλλά σίγουρα έχει ατέλειες. Λάθος. Ατέλειες είναι για τους υπόλοιπους. Για σένα είναι μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν τα έχει κανείς άλλος και απλά τα λατρεύεις. Κι όταν τον/την πειράζεις για αυτά μπορεί να νομίζει πως το κάνεις για πλάκα, αλλά η αλήθεια είναι πως σου βγαίνει από αγάπη. Και αληθινή αγάπη είναι να αναγνωρίζεις και να αποδέχεσαι τις ατέλειες του άλλου.

Μπορεί να βλέπεις τις ατέλειες που έχει στο πρόσωπο ή στο σώμα, αλλά την ικανότητα να τις αγκαλιάσεις, θα την αποκτήσεις μόνο όταν τον/την ερωτευτείς πραγματικά!

7. Σκέφτεσαι το μέλλον σου μαζί του/της

Όταν εισαι ερωτευμένος με κάποιον ειναι δύσκολο να σκεφτείς το μέλλον σου χωρίς αυτόν. Γι'αυτό το λόγο, αρχίζεις να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα για το πως θα μπορούσε να είναι η ζωή σου μαζί του. Δεν θες να ενδώσεις σε ανούσιους πειρασμούς που θα χαλάσουν τα μελλοντικά σου σχέδια με το άτομο που αγαπάς.

Όταν απλά σου αρέσει κάποιος, τότε σου φαίνεται τρομακτικό να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα.

8. Γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος

Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε περιθώριο για βελτίωση. Όταν όμως είσαι ερωτευμένος, βρίσκεις τη δύναμη να δουλέψεις πάνω στα ελαττώματα σου.

Θέλεις να γίνεις η καλύτερη έκδοση του εαυτού σου για εσένα, αλλά κυρίως για το άτομο που αγαπάς.

9. Τα συναισθήματα σου είναι άνευ όρων

Όταν αγαπάς κάποιον άνευ όρων σημαίνει πως η αγάπη σου για αυτόν είναι απόλυτη και δεν γνωρίζει από κανόνες. Βέβαια θεωρώ πως το άνευ όρων είναι πλεονασμός, μιας και κ η αληθινή αγάπη έτσι πρέπει να είναι.

Όταν όμως απλά σου αρέσει, το πιο πιθανό είναι τα συναισθήματα σου να αλλάζουν ανάλογα την περίσταση.

10. Εκτός από σύντροφος είναι και καλύτερος σου φίλος

Κάποια στιγμή στην πορεία της σχέσης, ο έρωτας σου έγινε και ο καλύτερος σου φίλος. Το πιστεύω πως αυτό ισχύει για πολλούς ανθρώπους που ερωτεύονται.

Το άλλο σου μισό γίνεται ο συνεργός σου σε ό,τι κι αν κάνεις και νιώθεις πως μαζί του μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ