2018-07-17 08:44:20
Φωτογραφία για «Στα 23 μου είχα δύο χρυσούς δίσκους! Η συνεργασία μου με τον Λευτέρη και την Άντζελα…»
«Η επιτυχία μου ήρθε πάρα πολύ γρήγορα! Δεν καβάλησα καλάμι…» Ο Άγγελος Διονυσίου έδωσε συνέντευξη στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη:

«Δεν ήμουν ποτέ των δημοσίων σχέσεων και των media. Θυμάμαι στην πρώτη μου εμφάνιση είχα βγει στην πίστα να τραγουδήσω και ήταν κλειστό το μικρόφωνο! Ο ηχολήπτης είχε ξεχάσει να το ανοίξει. Εντάξει γύρισα πίσω, γέλασα και συνέχισα την εμφάνιση μου. Η συνεργασία μου με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή έγινε 3πλο πλατινένιο πριν ακόμα κάνω την ατομική μου δισκογραφία.

Τα έχω δει όλα. Είμαι χορτάτος! Εγώ την επιτυχία την πέρασα ξώφαλτσα. Δεν την κατάλαβα, δεν την επιδίωξα. Δεν έχω πάρει ποτέ ένα τηλέφωνο να παρακαλέσω να με καλέσουν σε μια εκπομπή, η σε ένα ραδιόφωνο. Εμένα η επιτυχία μου ήρθε πάρα πολύ γρήγορα. Στα 23 είχα δύο χρυσούς δίσκους. Δεν καβάλησα το καλάμι, είχα έναν Στράτο πίσω μου που δεν με άφηνε να ξεφύγω και ας ήμουν πιτσιρίκος.

Δεν δίνω σημασία σε ψευδή δημοσιεύματα. Είχε γίνει παλαιότερα ένα πολύ σοβαρό που είχαμε προβεί σε μηνύσεις και εγώ, αλλά και ο πατέρας μου. Αλλά δεν τα κοιτάω ποια, τα προσπερνάω. Ότι γουστάρει ο κάθε ένας γράφει! Δεν με επηρεάζουν, ξέρω τον εαυτό μου. Αφού είμαι εντάξει με τον εαυτό μου δεν με επηρεάζει κανένας ότι και να πει, ότι και να γράψει…», είπε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Διονυσίου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ