2012-06-04 19:26:03
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟΡΟΣΙΔΗ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Με τον Βασίλη Τοροσίδη να μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα ξεκίνησε τη Δευτέρα (4/6) η μίνι προετοιμασία της Εθνικής στην Πολωνία, ενόψει του Euro. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού φάνηκε να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς έλαβε μέρος σε όλες τις ασκήσεις και στο δίτερμα.

Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της Εθνικής αναφορικά με την επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έλαβε κανονικά μέρος στο σχεδόν 2ώρο πρόγραμμα της Δευτέρας (4/6) – σε όλες τις ασκήσεις, αλλά και στο δίτερμα, ικανοποιώντας τόσο τον Φερνάντο Σάντος, όσο και του συνεργάτες του.

Το ίδιο συνέβη και σε ό,τι αφορά στον Σωτήρη Νίνη, του οποίου ο τραυματισμός ωστόσο ήταν σαφώς μικρότερος. Ο Τοροσίδης ενδέχεται να προφυλαχτεί στο εναρκτήριο παιχνίδι με την Πολωνία την προσεχή Παρασκευή (8/6), κάτι το οποίο δεν ισχύει στην περίπτωση του Νίνη.

Ο 22άχρονος μέσος θα βρίσκεται κανονικά στην 11άδα και πιο συγκεκριμένα στη δεξιά πλευρά της τριάδας της επίθεσης.

Στο δίτερμα ο Φερνάντο Σάντος χρησιμοποίησε με τους βασικούς τους: Χαλκιά (Σηφάκη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Τοροσίδη, Χολέμπας, Μανιάτη, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Νίνη, Σαμαρά, Γκέκα.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ