2012-06-04 21:47:56
Φωτογραφία για «Απεριόριστη εμπιστοσύνη»
Ο Κώστας Χαλκιάς μίλησε από την Πολωνία για την προσπάθεια της Εθνικής και επισήμανε πώς έχει τεράστια εμπιστοσύνη στην ομάδα:  "Έχουμε μπει στην τελική ευθεία ενόψει του αγώνα με την Πολωνία, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις μέρες που είμαστε εδώ και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό με την ομάδα, που αγωνιζόμαστε η οποία παίζει στο σπίτι της και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη από εμάς απέναντι στον προπονητή και του προπονητή απέναντι σε εμάς. Είμαστε χαρούμενοι που θα βρεθούν εδώ Έλληνες και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά. Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην εθνική ομάδα".

Ερωτηθείς αν θα αγωνιστεί ως πρώτος τερματοφύλακας στη διοργάνωση είπε: "Όποιος αγωνιστεί ένα ή 90 λεπτά θεωρώ είναι το ίδιο. Σημαντικό για εμένα είναι η επιτυχία της εθνικής κι όχι το ποιος θα αγωνιστεί".


Για το αν έχει δει την Πολωνία και ποιοι είναι οι πιο απειλητικοί παίκτες: "Ενημέρωση από τον προπονητή υπάρχει και θα παρακολουθήσουμε και τις επόμενες ημέρες. Δεν νομίζω πως πρέπει να σταθούμε σε ένα παίκτη, αλλά στο σύνολο".

Ποιον Πολωνό παίκτη θεωρεί πιο επικίνδυνο: "Δεν θέλω να μπαίνω σε συγκεκριμένες απαντήσεις. Θεωρώ πως πάνω από όλα είναι η ομάδα μου και να είναι αυτή καλά".

Για το αν βλέπει κάτι διαφορετικό στην τέταρτη διοργάνωση που συμμετέχει: "Δεν είναι σωστό να μπούμε σε σύγκριση. Η εθνική έχει κάνει πολύ μεγάλες διακρίσεις. Δίνει το παρών σε όλες τις διοργανώσεις και είναι μια επιτυχία. Η εθνική δεν θα σταματήσει εδώ και θα έχει συνέχεια. Θεωρώ πως και αυτή η εθνική έχει πολύ καλό υλικό και για το παρών και το μέλλον".

Αν έχει ως στόχο και πέμπτη διοργάνωση (σ.σ. Μουντιάλ 2014): "Αυτή τη στιγμή η ουσία είναι το τι θα κάνουμε με την Πολωνία. Όταν ολοκληρωθεί η αποστολή μας τότε θα τα πούμε".

Ποιο θα είναι το κλειδί για την πρόκριση: "Είμαστε εδώ για τα τρία παιχνίδια και εκεί πρέπει να δώσουμε βάρος. Αν καταφέρουμε να περάσουμε θα είναι επιτυχία. Θεωρώ πως αν είμαστε καλά και έχουμε τύχη θα καταφέρουμε και περάσουμε και αυτό θα είναι μια ακόμη επιτυχία".

Αν τον ανησυχεί κάτι για το πρώτο ματς: "Σίγουρα με ανησυχεί, το άγχος. Αλλά αν είμαστε καλά δεν χρειάζεται να φοβόμαστε. Σίγουρα το πρώτο ματς καθορίζει πολύ την συνέχεια".

Τέλος για το αν μπορούμε να χαλάσουμε τη γιορτή των διοργανωτών: "Αν γίνει αυτό θα είμαστε πολύ χαρούμενοι, το ευχόμαστε".
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ