2012-06-04 21:54:04
Φωτογραφία για ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΝΑΤΟ : Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΩΣ
 Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου

Όπως ανακοινώσαμε όταν προβήκαμε στην κατάθεση της επιστολής, μετά από άκρως ανησυχητικές ανακοινώσεις που έγιναν στο ράδιο 9 και που παρουσίαζαν τέως εκπρόσωπο τύπου του ΝΑΤΟ να έχει χάρτες και έγγραφα του ΝΑΤΟ όπου η Ελλάδα έχει μαύρο σημάδι επάνω της που μάλιστα, κατά τα μεταφερόμενα από την δημοσιογράφο/παρουσιάστρια λεγόμενα του τέως εκπροσώπου σημαίνει ‘μαύρη τρύπα’ και ‘χάος’ ( με έμμεση υπόδειξη προς τους ακροατές ότι αυτό θα συμβεί εάν δεν..... ψηφίσουν ‘χωρίς να σκέφτονται την πάρτη τους’, δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς εάν δεν ψηφίσουν μνημονιακά ή έστω ώστε να φέρουν αυτοδυναμία και νέο δικομματισμό ), ζητήσαμε όσο πιο επίσημα γίνεται από το ΝΑΤΟ να μας πει πώς το ίδιο σχολιάζει και τοποθετείται ως προς αυτά τα λεγόμενα.

Και το ζητήσαμε αυτό διότι, σε όποιον γνωρίζει τις βασικές διαδικασίες του ΝΑΤΟ όσον αφορά χάρτες και έγγραφα του, είναι πρακτικά αδύνατο να έχει συμβεί αυτό που ανέφερε η δημοσιογράφος/παρουσιάστρια ΕΚΤΟΣ εάν πρόκειται για επίσημη τοποθέτηση του ΝΑΤΟ που όμως θα ακύρωνε ουσιαστικά το πρόσχημα βάσει του οποίου δικαιολογεί την ύπαρξη του : είναι δηλαδή αδύνατον τέως ή νυν βαθμοφόρος του ΝΑΤΟ να έδειξε σε Πολίτη μη διαβαθμισμένο από τουλάχιστον το ΓΕΣ έγγραφα του ΝΑΤΟ μη δημοσιοποιημένα, όπως διατεινόταν η δημοσιογράφος/παρουσιάστρια
.

Ο κάθε ένας μας όμως μπορεί να καταλάβει ότι ο βαθμός τρομοκράτησης του κοινού όταν πετιέται στο τραπέζι ότι το ΝΑΤΟ ούτε λίγο ούτε πολύ έχει προγράψει την Ελλάδα για ολική καταστροφή εάν δεν εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του μνημονιακού μπλόκ ( και σε αυτή τη φάση τους ενδιαφέρει να βγεί αυτοδύναμη κυβέρνηση ακόμα και αν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ή άλλος κομματικός συνδυασμός, αρκεί ο συνδυασμός αυτός να έχει αυτοδυναμία και άρα την λευκή επιταγή που είχε εξασφαλίσει ο ΓΑΠ το 2009 διότι ο κόσμος πείστηκε ότι οι συμΠολίτες του ψήφισαν συντριπτικά το ΠΑΣΟΚ άσχετα αν αυτό δεν συνέβη ), χτυπάει κόκκινο.

Δεδομένου ότι οι ακροατές του ράδιο 9 από όπου έγινε η εκπομπή, και της συγκεκριμένης εκπομπής, τείνουν να είναι και του αντιμνημονιακού μπλόκ και αρκετοί εντελώς ακομμάτιστοι, είναι πανεύκολο να καταλάβουμε σε ποιους απευθυνόταν αυτού του είδους η απροκάλυπτη ‘ασύμμετρη απειλή’.

Βέβαια, με την προϋπόθεση ότι όλα μένουν στα λόγια μιας οποιασδήποτε παρουσιάστριας /δημοσιογράφου χωρίς να δοθεί συνέχεια που να εμπλέκει τον επίσημο φορέα, δηλαδή το ίδιο το ΝΑΤΟ, και να ίπταται τέτοιου είδους απειλή πάνω από τα κεφάλια του Ελληνικού εκλογικού σώματος, και να συνδυάζεται με άλλες ανοησίες τύπου ‘πολεμικής εισβολής της Γερμανίας στην Ελλάδα’ και ‘Τουρκικής πρόθεσης εισβολής στην Ελλάδα’. Περιπτώσεις δηλαδή που για να συμβούν θα πρέπει να μην υπάρχει το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ και η ΕΕ, και εάν συμβούν δεν θα πρόκειται για μαύρη τρύπα μόνο πάνω από την Ελλάδα αλλά πάνω από όλη την Ευρώπη αν όχι όλο τον κόσμο όπως το 1939.

Για αυτό λοιπόν εμείς στείλαμε στο ΝΑΤΟ την επιστολή που το καλεί να μας διασαφηνίσει επίσημα εάν πρόκειται για ανακοίνωση που προσυπογράφει ( οπότε και θα πρέπει να μας απαντήσει γιατί δεν υπακούσει στην Συνθήκη βάσει της οποίας οφείλει να μας προστατέψει ) ή για ψευδή ανακοίνωση την οποία βεβαίως θα πρέπει άμεσα να διαψεύσει και να εξαναγκάσει βεβαίως και την συγκεκριμένη εκπομπή/τον συγκεκριμένο σταθμό/τους συγκεκριμένους υπευθύνους να προβούν σε επανόρθωση που βέβαια θα καταστρέψει κάθε επίδραση της προπαγάνδας που εξαπέλυσαν.

Η επιστολή εστάλη στην Γραμματεία ΝΑΤΟ που υπάρχει στο ΓΕΣ στο στρατόπεδο Παπάγου, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μας για να μας δοθεί η σωστή διεύθυνση. Βεβαίως, εκτός από την ταυτότητα μας έτσι έμαθαν προφορικά και το περιεχόμενο της επιστολής.

Την οποία ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ όταν τους επιδόθηκε.

Σημειωτέον ότι δεν έχει δικαίωμα καμμία υπηρεσία να αρνείται να παραλάβει επικοινωνία/επιστολές που της απευθύνονται, βάσει των σχετικών νόμων.

Για αυτό λοιπόν επικοινωνήσαμε σήμερα με την αντιπροσωπεία των Ελλήνων του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, όπου μας ειπώθηκε το λογικό, ότι η Γραμματεία ΝΑΤΟ στο ΓΕΣ έπρεπε να παραλάβει την επιστολή και να τους την προωθήσει εντός τριών ημερών.

Προς επανόρθωση λοιπόν της αδικαιολόγητης αυτής πράξης εστάλη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο η επιστολή και δόθηκε επιβεβαίωση από την αντιπροσωπεία ότι την έλαβαν.

Βεβαίως, θα τους σταλεί επίσης και στην διεύθυνση στις Βρυξέλλες που μας δόθηκε μαζί με τα αποδεικτικά της άρνησης παραλαβής από την Γραμματεία ΝΑΤΟ στο ΓΕΣ.

Τι αποκομίζουμε εν τέλει από όλα αυτά, εν αναμονή της απαντήσεως των ;

Ότι όσο οι διάφορες καταστροφολογίες, δηλώσεις και διάφοροι εντυπωσιασμοί παραμένουν ανεπίσημοι ή αδιαφανείς, οι προπαγανδιστές/τρομοκράτες της τάξης που στηρίζει το μνημονιακό μπλόκ και τις συνιστώσες του ‘χορεύουν’ και μας επιβαρύνουν με φούμαρα.

Όταν καλούνται να πουν τα ίδια πράγματα υπεύθυνα και επώνυμα ( με κυρώσεις που στην περίπτωση του ΝΑΤΟ επιφέρουν και στρατοδικείο ) υστερικά προσπαθούν να ξαναμπούν στο καβούκι τους, κάνοντας εξόφθαλμες κινήσεις όπως η άρνηση παραλαβής μίας επιστολής που ήδη ως κίνηση νομικά επιβαρύνει την θέση του παραλήπτη, εφ’ όσον δεν έχει βάσιμο και νόμιμο λόγο άρνησης παραλαβής.

Η άρνηση παραλαβής σημαίνει ότι κάθε απόληξη και εργαλείο των κυβερνητικών έχει ανεπίσημα επιστρατευθεί για να εκφοβίσουν εμάς τον Ελληνικό Λαό ώστε να υποταχθούμε και να ανεχθούμε/επικυρώσουμε τις δικές τους παρανομίες/εγκλήματα, και να συνεχίσουμε να τους τρέφουμε παρασιτικά εις βάρος της δικής μας ζωής, αλλά όταν τους εξαναγκάζουμε να έρθουν στο φως για να μας πείσουν νομικά και επίσημα ότι δεν είναι έτσι και να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους αρνούνται παράνομα και υστερικά ως πανικόβλητοι εγκληματίες που τους τσάκωσαν να τηρήσουν έστω και τα προσχήματα.

Είναι σαφές ότι εάν και οι Βρυξέλλες θεωρήσουν ανοήτως σκόπιμο να πράξουν το ίδιο απλά θα απευθυνθούμε σε πιο κεντρικά και διεθνή γραφεία της Συμμαχίας.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ