2012-06-05 08:29:45
Φωτογραφία για «ΚΕΡΔΙΣΕ» ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ!
Όπως όλα δείχνουν, νέος τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού θα είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τους ερυθρόλευκους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως ήδη σας έχουμεενημερώσει, όπου διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα, με αποτέλεσμα να είναι το απόλυτο φαβορί για την αντικατάσταση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» μάλιστα, στην συνάντηση που έγινε μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ζαρντίμ, ο 38χρονος «κέρδισε» τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχαν μεταφέρει στον πρόεδρο της ΠΑΕ οι Γιάννης Βρέντζος και Ντάρκο Κοβάσεβιτς από την πρώτη τους επαφή με τον νεαρό τεχνικό.

Όπως υποστηρίζουν οι ερυθρόλευκοι, η στάση του Λεονάρντο Ζαρντίμ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί θετικά για τον Ολυμπιακό την Τρίτη (5/06), όπου έχει προγραμματιστεί νέο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, με την επίσημη ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ