2012-06-05 09:17:52
Φωτογραφία για Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 4 Τούρκοι επικεφαλής των ψηφοδελτίων σε Ροδόπη και Ξάνθη
Οι ψηφοφόροι στην Ελλάδα θα προσέλθουν στις κάλπες για τις επαναληπτικές εκλογές στις 17 Ιουνίου. Στη Δυτική Θράκη 4 "Τούρκοι" υποψήφιοι βουλευτές είναι επικεφαλής ψηφοδελτίων. Οι "Τούρκοι" της Δυτικής Θράκης που στις εκλογές της 6ης Μαΐου είχαν καταφέρει να στείλουν στην Ελληνική Βουλή 3 βουλευτές μετά από 16 χρόνια, θέλουν να σημειώσουν την ίδια επιτυχία και στις εκλογές αυτές. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλληλεγγύης των "Τούρκων" της Δυτικής Θράκης Burhanettin Hakküder, κάλεσε τους ομογενείς να προσέλθουν στις κάλπες με σκοπό την ισχυρότερη δυνατή εκπροσώπηση της "Τουρκικής" Μειονότητας στην Ελληνική Βουλή.

Στις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου στο νομό Ροδόπης 3 και στον νομό Ξάνθης 1 "Τούρκος" υποψήφιος θα είναι επικεφαλής των ψηφοδελτίων. Συγκεκριμένα στο νομό Ροδόπης ο Ahmet Hacı Osman είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, ο Ayhan Karayusuf του ΣΥΡΡΙΖΑ και ο İlhan Ahmet της ΔΗΜΑΡ ενώ στο νομό Ξάνθης ο Hüseyin Zeybek είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΡΙΖΑ.

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

*Επίσημο Οργανο προπαγάνδας του Τουρκικού Κράτους
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ