2012-06-05 12:49:19
Φωτογραφία για Το τροχαίο έβαλε τέλος στην καταδίωξη
Το Χάρο με τα μάτια του είδε ένας 31χρονος οδηγός στην περιοχή Δυτικό της Πέλλας, όταν ένα αυτοκίνητο που κινείτο με... μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω στο δικό του. Αυτό που δεν γνώρισε ο 31χρονος οδηγός ήταν ότι οι τέσσερις επιβάτες του ήταν κακοποιοί που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την καταδίωξη αστυνομικών! Το αυτοκίνητο των δραστών ακινητοποιήθηκε και οι ίδιοι προσπάθησαν να κρυφτούν στην αγροτική περιοχή, αλλά οι τρεις έπεσαν στα χέρια των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικές υπηρεσίες της… μισής Μακεδονίας αναζητούσαν τους κακοποιούς που είχαν διαρρήξει ένα σπίτι στην Αξιούπολη και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλο ένα στη Γοργόπη Κιλκίς. «Τυχεροί» στάθηκαν οι άνδρες της Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, που εντόπισαν στην περιοχή Δαμιανό το αυτοκίνητο στο οποίο οι δράστες είχαν βάλει πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν κλέψει από το φορτηγό ενός 30χρονου στο Πολύκαστρο Κιλκίς.

Ο οδηγός του Ι.Χ. δεν υπάκουσε στο σήμα που του έκαναν να σταματήσει και ακολούθησε η καταδίωξη που κατέληξε στο τροχαίο, ευτυχώς χωρίς θύματα. Οι τρεις Έλληνες ηλικίας 26, 29 και 30 χρόνων συνελήφθησαν και στο αυτοκίνητό τους που κατασχέθηκε βρέθηκαν δυο κατσαβίδια, δυο καπέλα και τρία κινητά. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ ο άγνωστος συνεργός τους αναζητείται.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ