2018-08-16 11:43:44
Φωτογραφία για Η άνοδος των ''χακί'' συνδικαλιστών της ΠΟΜΕΝΣ στην 83η ΔΕΘ
Του Ηλία Προύφα

Δυναμική όπως μαθαίνουμε αναμένεται να είναι η παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο οργανωτικός γραμματέας Ηλίας Κολλύρης, βρίσκεται επί ποδός μάχης, για την όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία της ΠΟΜΕΝΣ στη ΔΕΘ.

Οι οικοδεσπότες μέλη της ΕΣΠΕ Θεσσαλονίκης Σπύρος Κυριακόπουλος και Αθανάσιος Σαρρής, αφού υποδεχθούν τους Αθηναίους συναδέλφους τους, θα κατευθυνθούν όλοι μαζί στα εγκαίνια του περιπτέρου των Ενόπλων Δυνάμεων.  

Το γεύμα και το δείπνο θα γίνει στη ΛΑΦ της πόλης, ενώ θα ακολουθήσει και μια σειρά σημαντικών επαφών με φορείς της συμπρωτεύουσας.

Μάλιστα για το σκοπό αυτό θα επιστρατευθεί και ο υπεύθυνος τύπου της ομοσπονδίας, Σμηναγός Θωμάς Ντιντιός, ο οποίος θα ανηφορίσει  προς τα βόρεια.

Βέβαια δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί και Διοικητικό Συμβούλιο, αφού θα υπάρχουν και άλλες παρουσίες Προέδρων και Τομεαρχών όπως του Προέδρου της ΕΣΠΕ Τρικάλων, Υπολοχαγού Ευθύμιου Φασούλα, του Προέδρου της Ενώσεως Αν. Μακεδονίας Θράκης Νίκου Παναγιωτίδη και του δραστήριου Αντιπροέδρου της ΕΣΠΕ Βόλου - Μαγνησίας, Δημήτριου Κοντούρη.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ