2012-06-05 21:06:03
Φωτογραφία για Αγωνία για την παραμονή του Ομπράντοβιτς
Στην πρώτη τρίωρη συζήτηση που είχαν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν τα βρήκαν και θα έχουν νέα συνάντηση την Δευτέρα (11/6).

Στη συνάντηση που ξεκίνησε στις 5 το απόγευμα της Τρίτης (5/6) μετά από πολύωρες και σκληρές διαπραγματεύσεις, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν τα βρήκε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας τους, έθεσαν επί τάπητος όλες τις προϋποθέσεις, προκειμένου να συνεχίσουν μαζί, όμως συμφωνία δεν υπήρξε.

Από τον Παναθηναϊκό κατατέθηκε συγκεκριμένη πρόταση που αφορά τριετές πλάνο με ετήσιο μπάτζετ 12 εκ. ευρώ και συμμετοχή του Σέρβου προπονητή με κάποιο τρόπο στην ΚΑΕ, όμως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν απάντησε.

Έτσι, λοιπόν, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Δευτέρα (11/6), ούτως ώστε να σκεφτούν τα όσα είπαν μεταξύ τους και να κάνουν τις αντιπροτάσεις τους.

Άλλωστε, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναχωρεί την Τετάρτη από τη χώρα μας, με προορισμό το Ντουμπάι, όπου θα λάβει μέρος σε σεμινάριο προπονητών μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Δημήτρη Ιτούδη. Στην Ελλάδα θα βρίσκονται ξανά από τη Δευτέρα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ούτως ώστε να καταλήξουν στην απόφασή τους.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ