2012-06-05 21:51:02
Φωτογραφία για Όταν η καθυστέρηση στο αεροδρόμιο γίνεται ευχάριστη!
Οι ώρες περνάνε δύσκολα όταν υπάρχει καθυστέρηση στο αεροδρόμιο, οι επιβάτες δυσανασχετούν με τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις των πτήσεων και βαριούνται περιμένοντας στην αίθουσα αναμονής το… επόμενο αεροπλάνο που θα τους πάει στον προορισμό τους!

Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει στο αεροδρόμιο Changi της Σινγκαπούρης. Όχι δεν άλλαξε κάτι σχετικά με τις καθυστερήσεις και τις ατελείωτες ώρες αναμονής στα αεροδρόμια! Απλώς οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου Changi είχαν μια έξυπνη ιδέα, προκειμένου να περιορίσουν τις διαμαρτυρίες των επιβατών: Τοποθέτησαν μια… τσουλήθρα στο χώρο του αεροδρομίου, προσφέροντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης στους επιβάτες!

Ονομάζεται Slide@T3 και δεσπόζει στο κέντρο του αεροδρομίου, ενώ πρόκειται για την ψηλότερη τσουλήθρα στον κόσμο. Έτσι εκατοντάδες άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια θεαματική κατάβαση στους ορόφους, μέσω των ολισθηρών στριφογυριστών επιφανειών της τσουλήθρας, ενώ περιμένουν την πτήση τους.

Το σημαντικότερο όλων είναι το γεγονός ότι πλέον δεν υπάρχουν επιβάτες που περιμένουν στην αίθουσα αναμονής, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που επιθυμούν οι πτήσεις τους να έχουν… μεγάλες καθυστερήσεις. Ενώ πολλοί είναι εκείνοι που πάνε στο αεροδρόμιο μόνο γι αυτό!

briefingnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άγρια συμπλοκή στην Κατερίνη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άγρια συμπλοκή στην Κατερίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ