2012-06-05 22:18:20
Φωτογραφία για Δύσκολη η παραμονή του Ζοτς στον ΠΑΟ
Τα προηγούμενα χρόνια οι συναντήσεις ανάμεσα στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Σέρβου προπονητή είχαν...τυπικό χαρακτήρα. Μέσα σε λίγη ώρα από τότε που ξεκινούσαν οι συνομιλίες τους είχε εκδοθεί ανακοίνωση για τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Τα πράγματα, στη δεδομένη χρονική περίοδο, όμως, είναι εντελώς διαφορετικά. Αυτό φάνηκε, άλλωστε, με τις δηλώσεις του πολυνίκη τεχνικού στους δύο τελευταίους τελικούς της Α1 με τον Ολυμπιακό. Η επιβεβαίωση ήρθε σήμερα Περίπου 3 ώρες τα είπαν ο Θανάσης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, αλλά, όπως ανεφέρει και η Ναυτεμπορική σε σχετικό ρεπορτάζ της, συμφωνία δεν επήλθε μεταξύ τους σε ό,τι αφορά την επέκταση της συνεργασίας τους. Θα τα ξαναπούν, όμως, την ερχόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Δευτέρα, αφού πρώτα οι δύο πλευρές καταθέσουν τις τελικές τους προτάσεις μετά τα όσα συζητήθηκαν σήμερα.

Απ' ότι διέρρευσε σε πολλά σημεία υπήρχε ταύτιση απόψεων, αλλά το μεγάλο «αγκάθι» παραμένει το μπάτζετ της νέας σεζόν. Ο Ομπράντοβιτς, για να φτιάξει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα, που θα διεκδικήσει όλους τους στόχους (Ευρωλίγκα και νταμπλ στην Α1), ζήτησε 15 εκ. ευρώ, ενώ από την πλευρά των ιδιοκτητών φαίνεται να υπάρχει...ταβάνι στα 12 εκ. (συν την εφορία πληρωμένη).


Ο Σέρβος προπονητής με τον Δημήτρη Ιτούδη αναχωρούν αύριο για το Ντουμπάϊ, προκειμένου να παραβρεθούν σε σεμινάριο προπονητικής και δεν αποκλείεται να υπάρχει όλες αυτές τις ημέρες τηλεφωνική επικοινωνία με τους αδελφούς Γιαννακόπουλου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Μάνος Παπαδόπουλος (δείγμα της νέας τάξης πραγμάτων...), αλλά και ο άμεσος συνεργάτης του «Ζοτς» στον πάγκο του «τριφυλλιού», Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εκτός του ότι ανέβασε το μπάτζετ στα 12 εκ. ευρώ (από τα 10 που σκόπευε να καλύψει αρχικά η οικογένειά του), πρόσφερε στον Ομπράντοβιτς και τριετή εγγύηση παραμονής της οικογένειας του στο τιμόνι του Παναθηναϊκού.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κίνηση για Καββαδά
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κίνηση για Καββαδά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ