2012-06-05 22:18:28
Φωτογραφία για Κίνηση για Καββαδά
Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως θέλουν να δώσουν συνέχεια στην φετινή επιτυχημένη συνταγή και είναι έτοιμοι να εντάξουν στο δυναμικό τους ακόμη έναν νεαρό παίκτη. Ο λόγος για τον Βασίλη Καββαδά που φέτος αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.

Ο 21χρονος σέντερ έκανε μια αρκετά καλή σεζόν με την ομάδα της Νέας Σμύρνης (5π, 2,5ριμπ σε 19 παιχνίδια στην κανονική περίοδο & 6,5π, 3,7ριμπ στα playoff) και οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος τον έχουν ψηλά στη λίστα τους μιας και από τη στιγμή που Λάζαρος Παπαδόπουλος και Ανδρέας Γλυνιαδάκης θα αποτελέσουν παρελθόν oι Πειραιώτες αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον δύο σέντερ εκ των οποίων ο ένας θέλουν να είναι ο Βασίλης Καββαδάς.

Ο ύψους 2.04 φόργουορντ/σέντερ μοιάζει με... ελληνική έκδοση Κάιλ Χάινς. Φυσικά και... λαχεία τύπου Χάινς δεν βρίσκονται καθημερινά, αλλά στον Ολυμπιακό θέλουν να συνεχίσουν να επενδύουν σε νεαρούς Έλληνες παίκτες. Καμία εξέλιξη, όμως, δεν πρόκειται να υπάρξει στο θέμα του Έλληνα σέντερ πριν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Αν ο Σέρβος τεχνικός δώσει τα χέρια με τους Αγγελόπουλους και συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Πειραιά, τότε ο 21χρονος σέντερ αναμένεται να... πιάσει λιμάνι.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ