2012-06-06 01:19:03
Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Καθάρισαν τις ακτές της Γλύφας και ζωγράφισαν για το περιβάλλον!
Μαζί με τα παιδιά και ο Δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος Εκδήλωση εκπαιδευτικού-εθελοντικού χαρακτήρα διοργανώθηκε σήμερα το πρωί στη Γλύφα, από τους δραστήριους φορείς της περιοχής, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Περιβάλλοντος.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης τα παιδιά του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου μαζί με τους δασκάλους τους εθελοντικά βοήθησαν στον καθαρισμό ακτών εντός του χωριού καθώς και συμμετείχαν σε καλλιτεχνική ομαδική εργασία ζωγραφίζοντας για το περιβάλλον.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ενεργά και ο Δήμαρχος Στυλίδος κ.Απόστολος Γκλέτσος.

"Όλοι οι Γλυφιώτες είμαστε υπερήφανοι για όλα όσα συλλογικά γίνονται με σκοπό να προστατεύσουμε το περιβάλλον, που ζούμε καθημερινά αλλά και που είναι πόλος έλξης και για πολύ κόσμο από τους όμορους δήμους και νομούς. Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας και η παιδεία τους πρέπει να περιλαμβάνει την ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά και τον εθελοντισμό...", είπε στο LamiaReport.gr, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ευχαρίστησε και το Δήμαρχο για την παρουσία του και την στήριξη σε όλες τις ενέργειες και πρωτοβουλίες της κοινότητας.

lamiareport.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ