2018-08-27 09:45:47
Φωτογραφία για Βροχή «πρεμιέρων» στον ΑΝΤ1...
17 Σεπτεμβρίου είναι η καταλυτική ημερομηνία για την έναρξη των περισσοτέρων προγραμμάτων του ΑΝΤ1. Εκείνη τη Δεύτερα έχουν οριστικοποιηθεί οι πρεμιέρες για τις εκπομπές "Καλημέρα Ελλάδα", "Το Πρωινό", "Ρουκ Ζουκ", "Still Stanind" και "ΑΝΤ1 News" με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν τότε θα ξεκινήσουν και τα νέα προγράμματα, όπως "Όσα γνωρίζει η πεθερά", "Κοινή Λογική" και "Γυναίκα χωρίς όνομα", αν και αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο. Το ίδιο ενδεχομένως να ισχύσει και με τις σειρές "Επιστροφή", "Πέτα τη Φριτέζα" και "Κάνε γονείς να δεις καλό".

Φέτος, ο ΑΝΤ1 έκανε την ανατροπή και φρόντισε όλες οι σειρές του να ξεκινήσουν πολύ νωρίς γυρίσματα, ώστε να προλάβουν τον ανταγωνισμό.

Τέλος, όσον αφορά το "Nomads" το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσει περίπου δύο εβδομάδες αργότερα, χωρίς να μπορεί να υπολογιστεί ακριβής ημερομηνία. Ο λόγος είναι ότι ακόμα δεν έχουν καταλήξει ποιες μέρες θα προβάλλεται, με σίγουρη μέρα μόνο την Κυριακή που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το live επεισόδιο της αποχώρησης. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ