2012-06-06 09:27:03
Φωτογραφία για Λ.ΜΠΡΙΤΟ: Θα κάνω τα πάντα για να πετύχω στον Ολυμπιακό...
Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις άφησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια της χθεσινής (05/06) επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Ο 38χρονος Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων, πήρε… ψήφο εμπιστοσύνης από τον πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά παράλληλα άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων και στους συνεργάτες του «ισχυρού» άνδρα του Ολυμπιακού.

«Ο Ολυμπιακός είναι για μένα μεγάλη πρόκληση και θα κάνω τα πάντα για να πετύχω και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Θα δουλεύω πολλές ώρες στο γήπεδο προκειμένου να μάθω την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται και να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο. Με τον Ολυμπιακό θέλω να κατακτήσω τίτλους και να έχουμε διακρίσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις…» ήταν μερικά απ’ όσα είπε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο φαίνεται πως «κέρδισε» με το… καλημέρα!


Όσον αφορά τον αντιπρόεδρο του πειραϊκού συλλόγου, Σάββα Θεοδωρίδη, αυτός επεσήμανε στον Πορτογάλο προπονητή:

«Εσύ θα είσαι ο αρχηγός και όλοι μας θα σε στηρίξουμε, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Η ομάδα μας είναι μια οικογένεια κι έτσι θα μείνει, εσύ θα είσαι από δω και πέρα το νέο της μέλος. Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικούς παίκτες, που είναι παράλληλα και καλά παιδιά και η συνεργασία σας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα…»

Ο Ζαρντίμ από την δική του πλευρά, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την υποδοχή, προσπάθησε να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο και την ομάδα – ζήτησε dvd με περσινά παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» - ενώ αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα επιστρέψει στην Ελλάδα για μόνιμη πλέον εγκατάσταση στις αρχές της μεθεπόμενης εβδομάδας με σκοπό να προετοιμαστεί ενόψει της «πρώτης» της νέας σεζόν, που είναι προγραμματισμένη για τις 4 Ιουλίου.

Σύμφωνα, εξάλλου, με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ζαρντίμ θα επιλέξει τρεις συνεργάτες, τους οποίους θα φέρει στην Ελλάδα, ενώ από το υπάρχον προπονητικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσουν οι Αλέκος Ράντος και Χρήστος Μουρίκης.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ